" Sayın Blackout şimdi sizin sözleşmeniz bu şekilde diye bizdemi bunu uygulayalım ?

Lütfen biraz duygusal davranmayın. "

İkinizde aynı firmamısınız acaba bunu merak ediyorum. ?

Ek olarak benim belirttiğim kısım bütün firmaların yapması gereken etik değerler ile bitmektedir. Bununda karşısına kimse hayır böyle değildir diyemez. Fakat ben, sonuç itibarı ile size ne desem fark etmeyecek, beş para etmez davranışlarınıza, çirkefliklerinize devam edeceksiniz. Bu konuda en ufak bir şüphen yoktur. Müşteriyi elinizde tutmak için yapmadığınız dalavera yok. Bunuda zaten mesajlardan herkez anlamıştır. Aksi haldede ne kadar çirkef olduğunuzuda. Halen o insanlık dışı tutumunuza devam etmektesiniz. Dediğim gibi ben ne desem sizin için hiç birşey fark etmeyecek. Çok boş insansınız.

Etik olmayan tarafıda insan dışı işler yapmanızdan kaynaklanmaktadır.

Örnek vereyim ; Bir web hosting müşterim geldi. Sitesini gelen yerden sorunsuz taşıdım. Ardından ücreti ayın martın 5 inde verebileceğini söyledi, bizde sorunsuz kabul ettik. Daha sonradan ise daha uygun fiyatlı bir firma bulduğunu ve oraya taşınmak istediğini belirti. Bizde en ufak bir hakaret yada problem çıkartmadan peki dedik. Ardından kendilerinde yedek olmadığını, bizlerdeki yedekleriyle sitelerini oraya sorunsuz bir şekilde taşınmasını talep ettiler ( Php forum ve bir sistem daha var. ) Hiç tereddüt etmeden başka bir firmaya geçmesine rağmen sizinki gibi terbiyesiz davranışlar yapmadan, bütün sitesini yeni firmasına taşıdım ve karşılığında sadece teşekkür etti. Ve bu beni mutlu etti. Çünkü bu işi sadece parasal değerler için yapmıyorum. Eğer öyle yaparsam, vay halime.