Artık kendimi dizginledim fakat kısa bir süre öncesine kadar şöyleydi ;
Trafikte isem ve başka bir araç sebebiyle çok sinirlendiysem,o aracın önüne geçerek durdurmak veya sürekli sellektör yapıp durdurmak,eğer trafik durmuşssa direkt olarak kapıyı açmak ve sinir kaynağımın sebebi ile sinirimi tamamen çıkartmak.
Evdeysem,sağa sola yumruk + sigara
Dışarıda arkadaşlarımdan birine sinirlendiysem,o an kendimi dizginler,müsait bir an bulunca o arkadaşım ile sakin sakin konuşurum.
Trafikte yolda vs herhangi bir yerde tanımadığım birinden küfür yersem,direkt olarak sinirimi o kişi ile çıkarmaya çalışmak.
Bunların hepsi için dizginledim kendimi,daha doğrusu sinirlerimi kontrol etmeyi öğrendim. Tabi arada ayar kaçıyor artık,sadece iyi bir yön olan arkadaşlarla tartışma mevzusu devam etmekte,diğer kötü özellikler dışarı çıkmaya çalıştığı an kesmeye çalışıyorum

Özellikle gece dışarı çıktığımda bar vs ortamlarında içkili olan kişilere +1 tölerans gösteriyorum,alkollü oldukları için,zaten bende de alkol olduğu için o tartışma 30 sn içinde unutuluyor
Sinir anında şiddet iyi bir şey değil,böyle olanlar varsa benim gibi frenlemeye çalışsınlar. Belirli bir yaştan sonra sorunları şiddet ile çözmek,boş adamlıktan başka hiç bir şey katmaz. Anca laf,küfür yer veya sataşılırsanız mevzu çıkarın,acımayın

1.90 boy ve kaslı bir yapım var

bu sebeple gözüm kapalı girerdim önceleri kavgaya,fakat insan zamanla anlıyor.