vicentee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki sen öyle düşünüyosun. Bilgi paylaştıkça artar ve değer kazanır. 1 site özgün bişey yayınlar İşini iyi yapan bir postçu o makaleyi kendine göre yorumlar ve ona göre postunu atar. Emek hırsızı demeye hakkın yok ! İşin aslını bilip bilmeden bir genelleme yapmaya kalkışmasan iyi olur bence. Yani önce şu işi git bi araştır soruştur, sonra gel yorum yaz.
bu nasıl bi cvp? ben öyle düşünmeseydim yazar mıydım buraya.. gayet tabii bu bnm fikrim, açık ve net demi.. hemfikiriz bu konuda.. sanki bilgi paylaşımına bişey dedik.. sen garanti postçusun böyle ucuz yollarla kendini savunduğun için.. bilgi paylaşma diyen yok, emek çalma diyen war.. git yaz kendi makaleni paylaş bilgini, bizim bilmediğimiz şeyleri.. senin paylaştığın şeyler google'da 400 sitede war, hem de birbirinin yazım hatasına kadar kopyası.. o yazım hatasını da düzeltince emek harcadım bile dersiniz belki..

makaleyi kendine göre yorumlamak ne demek?.. makalenin özgün olması kendine göre yorumlamakla olmaz.. makale direk snn beyninden gelmiyosa kağıda ya da her neyeyse, o özgün değildir.. snn bahsettiğin özgünlük, çzgün yorumdur.. bence önce sen neyin ne olduğunu öğren öyle yorum yap.. madem o kadar kabiliyetlisin otur yaz kendi başına.. işte o zmn potcu demem bn yazar derim.. postçuluğun ne olduğunu herkes ii biliyo merak etme.. bence sende kendi kendini kandırmaktan vazgeç.. bunları diyosan we çok kanına dokunduysa bana özgün yazı örneklerini göster.. sonra gel yorum yaz.. neyi nasıl yaptığınızı biliyo herkes.. burda yok ben kendime göre yorumlarımmış geç onları.. şimdi de köşe yazarı oldu..

katılan arkadaş da wersin o özgün yazılarından bi örnek.. öyle gelip hawaya sıkmakla olmuyo..

yaptığınız emek hırsızlığı kardeşim.. burda gelip inkar edersin de, içinden hiç mi sormazsın kendine o kadar copy paste'in hangisi özgün, insanların emeğini çaldım bi de çatır çatır bunun savunmasını yapmaya nasıl cesaret edebilirim diye?

-rep werenlerin sesi neden çıkmıyo? 2 satır tartışamıyonuz bile ama 2 post atınca havanızdan geçilmiyo..