piciar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bildirgeçte ilgili girişim çok fena eleştirilmişti..
Hepsini okumadım ama onlar bazı detaylar hakkında eleştirilerde bulunmuşlar ve tartışmışlar.Bu çok normal.
Organizasyonu eleştiren yok.
Mesela Burak Bey'in Para olmadanda proje olur söylemini eleştirmişler. Bende katılıyorum Burak Bey'e. Fakat sektörel bazda şirketleşmek her zaman daha iyidir.Bu da yadsınamaz bir gerçektir.

Demişler mesela en güzel proje bunlar mıydı? Bunlarsa vah halimize. E tohum güzel bir iş başlatmış, onları seçmiş. Yapacak birşey yok. Ayrıca projelerin ticari yönlerinin çok zengin olduklarını ve güzel reklam olanaklarının olduğunu söyleyebilirim.
Alıntı
"bir internet sitesi olan, hali hazırda işleyen bir sistemi olan, kurulmuş bir firması olan, para kazanan ve ya kazanmak üzere olan kişilere destek sağlamaktır etohum'un amacı"
Belki bu amaç itici gelebilir fakat doğru olan veya mantıklı olan budur bence.
Senin güzel diyebileceğin bir projen varsa zaten seni Fizanda bile olsan bulurlar destek verirler.Neden bu kıskançlık anlamadım

Benim fikrimi sorarsanız çok hoş bir toplantıydı. İsteyen çatır çatır sorularını sordu arka arkaya. Arada da kahve vs. dağıttılar. Güzel bir sohbet ortamı oluştu. Yeni toplantıları merakla bekliyoruz