@muhammed71
Öncelikle kız arkadaşın için üzüldüm umarım çözersin sorununu. Konudaki tüm mesajları okuyunca insanın içi ısınıyor, ohh be diyorsun herkes ne kadar dürüst herkes ne kadar iyi kalpli herkes ne kadar düzenli iş yapıyor.. Keşke öyle olsada bizde suçluyuz diyelim. Dinime küfreden müslüman olsa diye bir laf vardır. Sanki biz kimin ne olduğunu bilmiyoruz.. Piyasa o kadar sağlam bir piyasa olsa ben yaptığım tasarımlar için kendim yayın yapmam. Bana burda dil uzatan adamlar çevresine hiç bakmıyorlar. Benim yazdığım yazılımı sunucudan kopyalayıp piyasaya kendi yapmış gibi satanmı dersin, bize 250 alan adı limitli 10 gb. alan verip daha yedekleri çekerken 3 gb. dolunca uyarı verenmi dersin daha neler neler.. Sizin ve sizin gibilerin iş yapmak için, araştırması bu ve bu tip forumlarda kim ne yazmış kim ne demiş diye kendine bir yol çizmekten ibaret olan kişi veya kurumlarla zaten biz iş yapmıyoruz. Taktığınız at gözlüğünü çıkarıp arada sağa sola bakmayı öğrenin. Foruma bakarak gidebileceğiniz son nokta bellidir. Benim için hakiki bir firma forum vs. gibi ayak işleriyle uğraşmayan kişi & kurumlardır. Siz eminim bunuda farklı anlama çekip forumdakiler ayak adamıdır diyeceksiniz bunu biliyorum. Fakat ben bunu demedim ve dememde. Çünkü forumda çok kaliteli insanlar bulunmakta bunun farkındayım. Burda bulunduğu halde kendilerine yönelik olumlu olumsuz konulara cevap vermeyip ne kadar büyük olduğunu gösteren fakat bizim bilmediğimiz çok kişi vardır. Ben bu konuya cevabı yazmakla hatayı yaptım zaten.. Bırak arkandan konuşsunlar didinsinler 10 mesaj sonra konu kilitlensin her işine baksın, ama yok geveze çenemizi tutamıyoruz. İnsanlara birşeyi açıklamaya çalışıyoruz. Kime neyi açıklıyorsun herkes kendi kafasına geleni ön yargılı şekilde gözünün önüne getirip zihnine yerleştiriyor zaten. Bizimkide senin muhammed arkadaşımızın söylediği gibi forumda konu sayısını artırmaktan başka birşey değildir. Neyse bu arada 49 mesaj olmuş 50 olsunda bari dosya indireceğimiz zaman işe yarasın.

Şimdi sizin sözleşme ile bizimkinin bağı nedir anlayamadım. Olmazsa ben düz hesap İsim Tescilin kullanıcı sözleşmesini kullanıyım.