Merhaba,

Son birkaç gündür süren sorunlarımızı yayıncılarımız biliyordur zaten, sitemize yapılan saldırılar nedeniyle sistemimizi yeniden yapılandırma ihtiyacı duyduk.
Öncelikle şunu belirtmek isterimki, gerek bize gelen maillerde, gerekse forumda açılan bazı konularda, yayıncılarımızın bazılarından "saymıyor" uyarısı aldık. Açılan reklamların saymaması gibi bir ihtimal yok, fakat sizde görmüşünüzdür, gün içinde sık sık açılan pop ve splash sayfalarda hata mesajları çıkıyor, bu durumda reklam açılamadığı için, sistemimiz haliyle sizin tekillerinizi sayamıyor.
Madem saldırı alıyorsunuz, ona göre önleminizi alın diyen arkadaşlar olacaktır, sistemimiz şu an hali hazırda 6 tane yüksek konfigürasyon makinede barınmaktadır, bunların ana web sunucusu ve sql sunucusu olarak çalışanları TR lokasyonda profilo dc, DHS firmasındadır.
şekillerle açıklamamız gerekirse, dünden beri aldığımız saldırılar;


dün gece gerçekleşen, bazı kullanıların hitlerinin 20 katına çıkmasına, ve bazı kullanıcılarımızında sayaçlarının sayılmamasına neden olan saldırı ise;

ve bu gece devam etmekte olan;

nedeniyle bu sıkıntıları yaşamaktayız.

Dün gece yaşadığımız 90mbitlik saldırıyı önleyecek bir TR dc olduğunu düşünmediğimiz için, makinelerimizi USA lokasyonlu bir dc ye taşımaya karar verdik, şu an makineler kurulmaktadır. Yarına sistemi komple USAdan yayına almayı planlıyoruz.
Bunda sonra saldırılardan en az hasarı alıp, siz yayıncılarımıza kesintisiz bir hizmet ve daha adil bir kar dağılımı gerçekleştirmek için bunu yapıyoruz.
Bunun yanı sıra; gerek bu değişiklik ve alınan önlemlerin maliyetimizi artırması, gerekse sektördeki karlılığın azalması sebebiyle fiyatlarımızıda düşürmek zorunda kaldık.

13 Şubat saat 00:01 itibariyle yeni fiyatlandırmamız;

1000 tekil pop up : 2TL
1000 tekil cookie pop up : 1,25 TL

1000 tekil splash : 1,5TL
1000 tekil cookie pop up : 1 TL

bu tarihe kadar olan kazançlarınız aynen korunmak kaydıyla, 13 Şubat 00,01 itibariyle yeni kazançlarınız bu şekilde hesaplanacaktır.

Bize güvenen ve destek olan yayıncılarımıza teşekkür ederiz