Bence boşuna dil döküyorsunuz.

Adamlar sözleşmeye değiştirilebilir diye not bırakmış. Bu saatten sonra yapılan konuşmaların tek anlamı forumdaki mesaj sayısını artırmaktır. Sözleşmeyi değiştirmeleri hoş değil fakat sözleşmeyi değiştirdi diye kimse kimseye sahtekar diyemez. Sözleşme değiştirmeyi ben yapmıyorum diyen firma yalan söyler yeri geliyor bizde yapıyoruz sizde yapıyorsunuz. Şimdi tutupta burda hayır canım biz yapmadık diyipte bizi kandırdığınızı sanıp kendinizi kandırmayın.

Zaradizayn biraz mantıklı biraz ağır birazda abartılı konuşmuş. Blackout sende olaya öyle bir giriş yapmışın maşallah 10 yıldır seni dolandırmışlar sanki.. Cd-Key yaptığınız hoş birşey değil fakat gerekli açıklamayı yapıp işlem bedeli diyorsunuz kimse bu yüzden size sahtekar diyemez ama etik değil kelimesini büyük harfler ile vurgularım!..

Dengesiz kardeş sende yasal yollara başvuru yaparsan bir kaç yıla kalmaz sonuç çıkar o zamanada artık domain sana ait olursa kullanmaya devam edersin. Cd-Key sanırım freelance hizmet yapmıyor. Eğer şirketleri varsa açacağın davayı o kadar kolay kaybetmeyeceklerine emin olabilirsin. Üstüne masraflar yanına kalır. Directi daha önce bu tip konular için : "bizde şartlar şöyle böyledir fakat bayiler nasıl uygular bizi ilgilendirmez" şeklinde bir açıklama yapmıştı sanırım. Oradanda birşey çıkarabileceğini sanmıyorum. Bence orta noktayı bulup çözüme varmalısınız. Bence öncelikle domaini uzat çünkü süresine az kalmış. Eğer domain kullanımında sorun yaşamıyorsan uzatıp devam etmeni öneririm. Yok kullanamıyorum kapanıyor kilitleniyor vs. diyorsan Cd-Key in hizmet bedeli adı altında istediği ücretin orta noktasını bulmaya çalış.

Bu konu daha çoook uzar.. Kimileri sahtekar der, kimileri işlem yapılıyorsa ücret talep edebilir der ama sonuçta olan sana olur. Kimin ne dediği ile uğraşırsan vay haline derim.

Cd-Key sana gelince üstte belirttiğim gibi yaptığınız hiç etik değildir. Hizmet bedeli dersiniz anlarım fakat fiyatı yüksek tutmanızda bir mantık yoktur. Bu konudada sanırım mahalle koca-karılarından başlayıp sonuda mahalle kavgasıyla bitecek gibi gözüküyor fakat baktığım kadarıyla Zaradizayn konuşması üzerine yaptığım küçük çaptaki araştırmada sokak kavgası ile uğraşmayacak kadar çok işiniz olmalı.. Ayrıca ben bu Zaradizayn adını daha önce ddos başlığı altında görmüştüm diye hatırlıyorum fakat konuyu bulamadım.

Kusura bakmayın kız arkadaşımla biraz önce kavga ettim biraz kafa dağıtıyım dedim. Kimse üzerine alınmasın bu konuyu tamamen objektif olarak cevaplıyorum. Cd-Key Zaradizayn hayırlı işler Allah bol ( helal ) kazançlar nasip etsin. Dengesiz tekrar geçmiş olsun umarım sorunun çözülür. Blackout sende biraz ağırdan gel, önce lafı koymuşun sonra bulaşmayın diye posta atmışın sonrada gelmiş siz diyorum ama siz gelmiş neler yazmış diyorsun. Onlar aralarında uzlaşıp çözüm yolu bulurlar elbet bu arada sen çıkıpta yangına körükle gitme ki ileride sana yönelik bir konu açıldığında aynı olay başına gelmesin, düşman kazanmak kötü şeydir. Şimdi diyorsunki onların her tarafı düşman olsa ne yazar.. Fakat o işler öyle değildir. Her seferinde onlar kimki dersen hiç ummadığın bir anda karşına öyle bir çıkarlar ki karşına keşke kelimesinin hiç bir faydası olmayacağı zamandır işte o ki.

Bırakalım Burda Post Kasmayı Herkez Kendi Sitesi,Kendi İşleriyle İlgilensin beyler..