Sınırsız kelime+sınırsız tıklama şeklinde paket satan güvenilir firmalar var mı bildiğiniz? goognet dışında..
Boşuna aldanma, Sınırsız tıklama veriyorum diyen biri varsa önçe ben reklamımı vereceğim bir şekilde yapılabilir.
Sınırsız reklam kelime maliyeti (TO) Tıklama Oranı 0,25 ila 0,30 verilir ki, siz sarı bant'ta cıkmak istediğiniz zaman, buna karşı çıkarlar.
Sarı bant hem "Reklam Metninin" Kelite puanını yukarı seviyede olmasını sağlar hemde, haliyle sarı bant'ta çıkarsınız.
Ama tabi 0,30 krş ile çıkamazsınız, Bir hesaplama yaptığınız zaman (TO) Tıklama Oranı Maliyeti: kelime başı 0,30 krş. dan aylık size sınırsız tıklama diye garanti verebilirler, yanllız sadece sol bölümde çıkarsınız (Arama Ortakları, İçerik Ortakları) gibi yerlerde gösterilmez ve bu nedenle sizlerden aylık alacak olduğukları sınırsız ödeme: 1 ila 2 3 gibi bir rakam yapar ki, bunun yarısını bile reklama vermezler.
Adamlar size sadece aylık bir reklam satışı yaptığını ve sadece süsleme olarakta sınırsız tıklama diyebilir. Bunlara kanmayın hem yüksek para verirsiniz hemde hiçbir şey elde edemezsiniz.
Aylık sınırsız reklam diyen veya bir firmaya aylık vereceğiniz 1 ila 2 3 bin gibi bir rakama siz 1 değil 3 ay boyunca reklamınızı rahatlıkla yayınlayabilirsiniz. Anasayfada, o yüzden bu tarz işlerden kaçınmanızı öneririn.
Not: eğer param çok ben ilgilenemem diyorsan reklamını ben hallederim. altını çimekte yarar var her nekadarda aynı meslaktaş olsak, Sözleşmeli ve kurumsal olmayan (Nakliyat siteleri, s-x a-dl-t, sağlık siteleri veya sağlık ile ilgili ilaç vb, alışsatış reklamı) benzeri dışında olmayan her reklamı yaparım.
Saygılar cnm.