Cd-Key adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin paranın değeri yoksa bizim firmamızda para etmez. Konuştuğun kelimeleri tartıp konuş, bulaşmayın derken ne demek istediğini anlamadım. Benim bildiğim bulaşan tek şey var oda insan dışkısıdır. Bizimde hijyenden kıt kişilerle işimiz olmaz. Beceriklilik konusuna gelince git kendini becer. Yapamıyorsan ne kadar becerikli olduğumu gösterebilirim. Beceri dediğin şeyi nasıl ölçebiliyorsun merak ettim. Eğer beceriden kastın web hosting smf forum eklentileri kurmak ise evet ben beceriksizim. Yok beceriden kastın sıfırdan bir forum ise seninle birlikte emin ol forumuda rahatlıkla yazıp yayınada alabilirim.
Neyse yeter bu kadar eğlence azda işimize bakalım. İyi forumlar r10 mütavimi arkadaşlar.
Size tek bir lafım yok gerçekten böyle insanların ticaret yapması yazık. Ben sizin müşteriniz değilim, hiç bir zaman olmadım ve hiç bir zamanda olmayacağım. Fakat yaptığınız işleri, nasıl nasıl domaini yedekleri vermeyip, para için onları saklayıp, gözünü para bürümüş insanlarsınız. Kullandığınız üsluplar bile kendinizi yeterince açık ediyorsunuz. Farkettiyseniz ben size " Siz " üslubu ile ithaf ederken siz bana " Sen " diyebilerek, ileri olarak hakarete varan davranışlar sergileyebiliyorsunuz. Yazınızıda yönetime bildiriyorum, umarım bir çare bulunur. Fakat sorduğum yada belirttiğim hiç bir ithafa cevap vermediğinizi görüyorum. Herkesin Hizmet Sözleşmesi.... nden sonra sözleşmeyi değiştirip, bu durumda kendinizi haklı çıkartmaya çalışıyorsunuz. Bunu siz iyice sindirebiliyormusunuz ? Evet, sindiriyorsunuz. O sebeple beş para etmezsiniz. Ben size " Siz " diye hitap ediyorsam, sizinde bana aynı şekilde hitap etmeniz gerekmektedir, ben sizin bir arkadaşınız, bir iştirakınız değilim.

" Beceriklilik konusuna gelince git kendini becer. Yapamıyorsan ne kadar becerikli olduğumu gösterebilirim. " Bu nasıl bir ahlâksız bir üsluptur. Kendine gel efendi. Çok gördük sizin gibi klavye delikanlıları. Terbiyenizide çok iyi bir şekilde ifade ediyorsunuz.

Her ne kadar saygısız, seviyesiz cevaplar versenizde ;

Saygılarımla..