Arkadaşlar ben şuan wordpress'in en son versiyonunu kullanıyorum, 2.7.1 fakat diğer sürümdede 2.7.0 aynı hata vardı, hata şöyle;
Warning: touch() [function.touch]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32092 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/wwwserh/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 174

Warning: fileowner() [function.fileowner]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32092 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/wwwserh/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 628

Warning: fileowner() [function.fileowner]: stat failed for /tmp/1234369375 in /home/wwwserh/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 628

Warning: unlink() [function.unlink]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 32092 is not allowed to access /tmp owned by uid 0 in /home/wwwserh/public_html/wp-admin/includes/file.php on line 630
Otomatik guncellemede boyle oluyor, anlamış değilim.Bunu nasıl düzeltecez.

Ayrıca admin panelinde guncelleştirmiş gibi görünüyorum ama, 2.7.1 ile gelen menu ve bazı özellikler Admin Panelinde yok.

Teşekkürler.