Ya müdür sen ne verdin ki buraya ne bekliyorsun?
Bu forumda aynı şey bin kere yazıldı.
Pr neye yarıyor dediğine göre SEO ile alakan 2 seneden uzun değil.
Sen pr neye yarıyor, backlink neye yarıyor diyorsan zaten buradaki ilk makaleleri en baştan oku. Buradaki tartışmalar %99 expertlere ve beginnerlara göre değildir.
Yani yeni başlayanlar ve uzmanlara göre tartışmalar yapılmaz bu forumda.
Medium ve intermediate, yani ortalama bilgisi olan ve ortalamanın üzerinde bilgiye sahip olanlar tartışırlar belli bir jargon altyapı genel geçer doğruları kullanırlar ve expert olacak tecrübeyi edinmeye çalışırlar.
Sen pagerankin neye yaradığını anlamıyorsan, backlinkin ne faydası var ben sitemi güncel tutuyorum alıyorum pr dersen sana sorarım ne olyorsun diye? Pr2 mi aldın Pr3 mü aldın sadece siteni güncel tutarak?
Pagerankin mantığı artık değişmiştir. Artık eskisi gibi ne kadar çok pagerank o kadar yüksek sıralama ve o kadar yüksek hit demek değil. Ama pagerankin de faydalı olduğu alanlar var. Mesela indexlenme hızı, mesela alt sayfaların değeri, mesela güncel aramalarda avantaj...
Buraya gelip 34 mesaj atıp sorduğun soruya yanıt alamayınca posta koyacaksan uğurlar olsun be kardeşim. Ben bu sitede bir çok insanın para ile sattığı şeyleri kendi çapımda paylaşmaya uğraşıyorum. Senin gibiler gelip posta koydukça da bir şeyler paylaşmak için hevesim giderek azalıyor.
Ne bekliyorsun ki müdür? Sana SEO nun tüm inceliklerini tek mesajda anlatıp büyük paralar mı kazandıralım sana. Sen ne verdin ki bu forumda ne paylaştın ki bir şey bekleme isteme hakkın olsun. Eğer çok biliyorsan buradaki herkesi de lamer olarak görüyorsan kendi yolunda devam et. Yok bir şeyler öğrenmek için buraya giriyorsa ona buna lamer demek bunun yolu değildir.
Daha önce farklı forumlarda SEO dışında da paylaşımlar yaptım. Bu forumda da SEO konusunda bildiklerimi gözlemlediklerimi paylaşmaktan çekinmedim ama sonuç hep senin gibiler oldu. Senin gibiler nedeniyle ben de forumlardan nefret ediyorum.
Bizim ülkenin insanının kanında var bu. 100 gün sırtında taşırsın allah razı olsun demez bir gün yoruldum in dersin allah belanı versin der.
yazık
Hacı Çok sağlam anlatmışsın klavyene sağlık