yorumlarınız için teşekkürler.
"zaten yeterince webmaster için platform mevcut "
ewet haklısınız yeterli sayıda WM sitesi var. Fakat aşağıda da belirttiğim gibi benim bu forumu açmamdaki sebep mesleğim olan webmasterlık bilgimi paylaşıma sunmaktır. Alıntı konulardan ziyade kendi yazdığım konuların olması da en büyük farkların arasında. Gün ilerledikçe tecrübelerimi yansıtmayı amaçladım. Üniversite hayatımdaki yapacağım projelerim için bir zemin olarak düşünüyorum. Ayrıca meslek hayatımda da referans olabilir.
Hit ve popülerlik konusuna gelince aslında öyle bir derdim yok, ben sadece çalışmama bakarım zaten güzel çalışmalar her zaman başarılı olur ve site hakkettiği yeri bulur.
"genel forum açsanız sizin açınızdan daha iyi olur"
Genel forum sitesi beni webmasterlık mesleğimde geliştirmez. Ben bu forum sayesinde güncel haberleri bilmek zorunda kalıyorum, yenilikleri öğrenmek zorunda kalıyorum bu da beni geliştiriyor. Ben geliştikçe paylaşımlarım büyüyor. Paylaşımlar büyüdükçede benden sonrakiler yararlanıyor. Bilmem anlatabildim mi? Sizde özgün bilgilerinizi paylaşmak isterseniz beklerim. Zor durumda kalmadıkça alıntı yapmaya karşıyım, alıntı yerine kendime ait içerikler eklemeyi tercih ederim.
"temayi degişirsen daha güzel olur tskrler"
yorumun için ben tşk ederim. temayı değiştirmeyi düşündüm fakat işe yarar bir tema bulamadım. benimde tema yapmaya zamanım yok, default tema en iyisidir dedim. Zaten önemli olanda sitenin içeriği değilmidir. Örneğin R10 default tema kullanıyor ama içeriği süper dimi.