Arkadaşım sorumun cevabını ben çoktan aldım ama halada yazmakta ısrar ediyorsun cevap yazmanında bir sırası var değil mi?

ayrıca konuya gelecek olursak öncelikle ben avantajlı dil hangisidir gelecek hangisinde vardır manasında sordum.Senin yaptığın yorum ile benim sorduğum soru arasında dağlar kadar fark var...Önce soruyu anla sonra cevapla
SIZCE HANGI DILI ÖGRENMELIYIM... sorusu yeterlidir...( 1 dil bilip yeterli olmadigini gören insan kendi kendine yetiyor demektir, eksigini görmüs zaten )kendisine lazim olan seyleri zaten görüyor demektir.1 dili ögrenene kadar her insan HER DILDE cok sey okumus demektir,,cok yoldan gecmis demektir. cok arastirmalar yapmis demektir. bu dil PAT DIYE ÖGRENILMIYORKI , aylar sonra yillar sonra ve o zaman icerisindede YAZILIM alakali her dili duyarak, cogu hakkinda yazilar okuyarak vs.. aylari geride birakiyor demektir...
1 dil ögrenmis insandan ( SIZCE HANGI DILI ÖGRENMELIYIM ) sorusu duyulmaz,,
( alacagini almissin ama ) bu basligida takip ediyorsun,,

buda güzel, belliki eksiklerin var,
Yaziyi gönderdim yirmi dakika sonra,, cevap yazmissin,,
amacim sana cevap vermek degildi aslinda,,,
amacim konu basligina vurgu yapmakti..
sorulari siz sormus olabilirsiniz, cevaplari sizler vermis olabilirsiniz.. ( isimler, sahislar önemli degildir ) önemli olan ortaya konulmus atilmis BASLIKLAR, YAZILAN YORUMLARDIR..
sen cevabini almis olabilirsin,,
su saat itibariyle yazilima baslamak isteyen arastirmalar yapan vs vs vs cok insan var,,ve vardir,, YORUMLAR TEK KISIYI HEDEF ALDIGI ZAMAN YORUMDAN SAYILMAZ.. genel pencerden bakmak lazim.
sen alacagini aldin. seninle alakasi yok demektir. bu budur.
SITTTTT diye seslenen olursa sokakda , orda burda bi yerde,, eger adin SITTTTT degilse bakma arkana..eger seninla alakali bir sey degilse arkana bakma , sen degilsin cünkü.
degisik bir benzetme oldu ama. yerinde oldu gibi..
iyi calismalar..