Konu
Toptan soralım bakalım :)
11-02-2009, 16:53:43
Ersen.E
Forumumda ki üyelik sistemi resim onaysız ve üyelik başvurusu sonunda admin onaylıdır. Son zamanlarda saçma site reklamlarını postlamak için saçma sapan üye isimleri alan otomatik botlar karşımıza çıkmaya başladı. Bunları engellemek için nereden özelliğini zorunlu yaptım fakat bu üye artışını yavaşlattı. Üye olurken resim onayı isteme gibi bir imkanımız olabilir mi? Böylelikle, otomatik botlar siteye üye olamayacaktır.
Forumda konu açarken tag eklendikten sonra tag düzenleme linkine tıklıyorum ve yeni tag eklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. "You did not select any posts to which the action you picked can be applied." Bir yetkili vb deki tag ayarlarında herşeyi evet yap olur dedi olmadı. Sorunu nasıl düzeltebilirim.
frmtr.com ve r10.net sitelerini örnek göstererek bu maddeyi anlatmak istiyorum. Her üye giriş yaptığında sağ üstte kendi ismi benim forumumda text olarak görünmekte. r10da ise link olarak görülmekte ve üye bir mesaj aldığında sağ üstte your notification diye bir yazı çıkıyor tıklayınca da gelen profil mesajları, rep vb. listelenme gerçekleşiyor bunu nasıl yapabilirim? Hatta yeni bir özellik daha çıktı özel mesaj falan alınca navbarın altında yeni mesaj şu kişiden şu başlıkta falan diye çok güzel bir yazı çıkıyor.
Postbit legacyde register date olarak üyelerin üyelik tarihlerini gösteriyorum. Üyelik tarihleri "Üyelik Tarihi: Jun 2007" olarak görülüyor. Jun July vs. gibi ay isimlerini nasıl türkçeleştirebilirim.Admin panelde türkçeleştirme kısmına jun yazdım karşıma $vbphrase[ june] değişkeninin bulunduğu kısım çıktı haziran diyorum türkçesine ama sitede değişmiyor. Bu ayları nasıl türkçeleştirebilirim?
Frmtr'den yine bir örnek. Üyelerin nicklerinin altında
şeklinde resimler görülüyor.Bunlar rank mı yoksa kullacıcı gruplarıyla ilgili şeyler mi. Birkaç resim nasıl ekliyorlar. Bunu otomatik hale nasıl getiriyorlar? Ben nasıl yapabilirim?
Bayan üyelerin nicklerinin pembe olmasını istiyorum.Bunun için önce üye olurken cinsiyet seçtirip, bayan olanların kullanıcı gruplarının açılması ve bu kullanıcı grubuna ait üyelerin nicklerini pembe yapsam olur mu?
3.8.1 kullanıyorum.