DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar ben şimdi açık öğretim bilişim teknoloji bölümünden mezun oldum diyelim. Yurtdışında bilişim teknoloji okuyabilirmiyim
Bana yurtdışında okula gitmek istesem ne gibi zorluklar çıkar ?
okursun. zorluk yok paran varsa

TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Düz Lise TM Bitirdim. Üniversitede Barajı Geçip Ukraynaya Gidebilirmiyim ? Gidersem Hangi Dilleri Bilmem Lazım Vede Nekadara Patlar ?
gelirsin. dil bilmene gerek yok rusca biliyor sertifikan yoksa 1 yıl hazırlık görüyorsun. hazırlık kayıt 1500-2000 $ arası pasaport vize uçak gidiş geliş açık uçak bileti vs derken ilk başta bir 3-3.5 bin doları gözden çıkarmanız lazım daha sonra aylık 300 ytl yeter. tabi bu fiyat içkiniz sigaranız yoksa.. bunlar burada ucuz ama ucuz diye çok içip aynı fiyata denk geliyor. buradaki arkadaşlar su yerine vodka alıyorlar bilmem anlatabildimmi ?

Dj_YanKi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bulgaristanı düşünebilirsiniz arkadaşlar istediğiniz bölüme sınavsız sokabilirim sizi okul fiyatları yeme içme konaklama çok cazip diğer ülkelere göre...
çok cazip derken ? en düşük okul 4 bin € dan başlıyor

sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
balkan universitesi projesi mi bu ?
eğer o ise orda lise diploma notu düşükse istediğin bölümü seçemiyorsun bazı şartları varda.

evet sizin dediğiniz varna teknik üniversitesi matematik fizik kimya biyoloji derslerinizin 3 ve 3 ün üstünde olması lazım ortalaması. diğer çoğu okullarda bu şart yok tabiki