Merhaba arkadaşlar ***** post için bir çok arkadaşla çalışıyorum kimisinde ekiyorlar saolsunlar kaçıyorlar kimileri bitiriyorlar.Yeni sitelerim için günlük post atıcak zaman ayıracak düzgün ve titiz çalışacak arkadaşlar arıyorum. Dilerse bir site ile çalışırız dilerse 5 site ile çalışırız kendisiyle şuanda diğer sitelerim için başka postcu arkadaşlarlada çalışıyorum.Eğer bu ekibe katılıp parasını sağlıklı bir biçimde almak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar çalışalım..
Embed Code
Başlık
Etiket
Resim urlsi
1000 video
bunlar yeterli olacaktır.başlıklar için yaratıcı arkadaşlara ihtiyacım var sistem bana ait bir video script sistemidir.İster 1 site isterse 5 site için çalışırız bana ilk hafta günlük 20 video daha sonraki günler periyodunda bu sayıyı günlük arttıracak arkadaşlar lazım.Fiyatları pm ile bekliyorum kesinlikle ve kesinlikle tradesi 5 den düşük arkadaşlar msg atmasınlar cevap vermeyeceğim.Parayı peşin vermiyorum tradesi yüksek ise anlaşacağım kişi işin yarısı bittiğinde yarı fiyatını veririm düşük tradeli arkadaşlara ise sadece iş bitimi veririm ..