türkiyede yasaklandı sanırım,

ama her yerde var ben küçükken bende bakmıştım birkaç pitbula benim değildi ama birkaç ay birkaç köpeğe baktım aslında çok zeki ve sadık hayvanlar ama kötü niyetli insanların eline geçtikleri için ünü kötü olarak yayıldı bir sokak köpeği birini ısırdımı hemen pitbulun boynuna attılar mesela bir alman kurdu pitbullardan daha agresif ve güvensizdir bana göre ama sonuçta hayvan bunlar dişleri var ve güçlü çeneleri var önceden ne yapacağını sezemiyorsun bide yetiştirilme tarzı önemli ülkemizde çok yaygınlaştı ve hala dövüşleri oluyor işe bak şimdi gözü kan görmek istiyen insan veya üçbeş kuruş kazanmak istiyen insanlar köpekleri birbirine ısırtırıyor öldürtüyor allah akıl fikir versin hiçmi vijdan yok o insanlarda onun için duyarlı olalım bi dövüş felan sezdikmi elimizden geldiğince çabuk şekilde polise haber verelim çok sevap bişi düşünebiliyormusunuz ben senin emrinde yaşıyorum dilim yok sana derdimi anlatamıyorum sende beni benim gibi biriyle dövüştürüceksin ölümüne bu çok acı bişiçok günah