Ahahah! Yok böyle bir olay diyorum ve bismillah diyip bayramlık ağzımı açıyorum..
Sen ne pis bir firmaymışsın böyle Hakan! [CD-Key] [Biricik berbat ortağım-başımın belası-phpyi öğrenecem diye host sitesi açan arkadaşım! ]

*** Hakan, r10 a toplam 3-4 kere yazı atmışımdır. Burda 2 bin - 3 bin mesaja sahip o kadar çok bilgili insan varki varki =)
Biz değilmiydik, ara sıra girip firmaların yazılarını okuyup ofisde çay ile kahkaha atıp gurur duyan.
3-5 Dengesiz için ne çene yoruyorsun. Oyuncağım olsun oynarım, madem çırpınıyor. Yönlendir dnslerini parka =) Hatta dur ben yapayım! =)

Faturası ile versin savcılığa veririm bizzat domaini.
Faturası yoksa, parkda iyi pr kazanır domain. Dediğim gibi r10 a da sadece gülme amaçlı gir oku yazma. Sponsoru haberodası olan arkadaşa selamlar =)

Eh güzel elemanlar, birde etik etik konuşmalar yapmışsınız ki =)
Çağresizliğin boş konuşmanın kokusudur bu!

Aa, evet pis firma kötü firma bu firma.
Öyle Kötü ki! ;

Şu anda 150 yi aşkın WebTasarım [E-ticaret,Portfoy,Kurumsal kimlik vs.]
Gibi önemli sitelerin yanına, internetin en gereksiz hostlarını koyalım! oh ne ala.
2 Tane kurumsal sitem kapansa, bu benim için büyük kayıp. E akabinde, server gidince alayı gidiyor.

E Hakan bu iş yapmak mı, ne diye koyarsın bunları müşteri portfoyuna =)

Bu arada, şirkette söz konusu olan biri olarak ;
E güzel kardeşim, ben bi yerden domain alırım adam istediği parayı ister senden. Kişiye özel muamele değildir. Heleki, sadece web tasarımdan kazanan firmalarda en ucuz host genelde 150 ytl olur. Kaldıki alan adını 100 ytl den de verebilirim. Bu seni ilgilendirmez?
Çok zoruna giderse, çıkar savcılığa verirsin forumlarda ağlamazsın ?
Kaldıki, sözleşme felan filan alayı yalan ?
Hakan hadi diosun sözleşme felan =) Bu forumdaki herkez dededen duyma hukuk bilir.
Bi kere o sözleşme geçerli değil Ama o domainde o elemanın değil İş şirkefliğe gelirse öyle güzel oyuncak olurki elime! [başladı yine anlaşılması zor kinayelere!]
Evet düşürdüm oynuyorum! Tekel gibi davranıyorum! Hı hı r10 un prsi yüksek bu yazıda çıkar umrumdamı ?

Neden umrumda değil; Çünkü bağzı arkadaşlar kinayeden anlamaz. Ama yazımdaki ironinin farkındadırlar umarım..

Eğer ki, yüz bin müşterisi olan ve mysql isteği için telefon açan bir müşterisine, bizden almasaydınız diyen [bkz:TurkTicaret] veya dns sorunu bildirip ticket sistemine,ödemeniz alınmıştır diye size cevap gönderen bir dev olsaydık [Bkz: İsimtescil] hiçde batmazdı!

Arkadaşım, ek işlem gerektiren herşey ücretlidir.
Ben hayrına bu işi yapmıyorum! Öyleki, Türk Ticaretin com.tr ler için dns değişikliği için para istemesi gibi. Gayet etik ve normal birşeydir!
Ha Alt Name server oluşturma için para almalarını desteklemiyorum çünkü ek işlem yok!

Yukardaki ilk alaycı gibi gözüken! ama kinaye taşıyan yazımdaki ironiyi! anladınız umarım.!
Evet evet.

Dengesiz nickli arkadaş, Hakana İsim Soy isim ile beraber Faturanı veya ödeme makbuzunu mail olarak at, hizmet iadesi iste domain ücretin geri yollanacaktır.. Alan adında, istediğin hesaba aktarılacak. Yüzü gülen eski müşteri olarak alan adını bedavaya kullanmaya devam edeceksin.. Sanalcafeye yazmak bile daha zevkli ..

İyi çalışmalar