3->8
Ne güzel

biraz dikkat arkadaşlar biraz dikkat
Arkadaşım emin ol senin kadar dikkatliydim ben öyle kolay kolay kanan birisi değilim. 3 ==> 8 olayına gelincede sana yazayım.. Ben sizden şuan 8 ytlden sattığınız hesapları 5 tanesine 20 ytl verdim..
şimdi sizin mantığa bakıp 5 -> 20 olur mu deseydik almazdık. Ama sizde sorun olmadı birisi sıkışırsa bu fiyattan cok rahat satar. Bu arkadaştada sorun olmayabilirdi. Bu yüzden fiyata bakarak birşey söylemeniz yanlış
özellikle ben hesabı önce aldım. Şifre değiştirdim , mail değiştirdim hatta access code olusturdum. Sonra ödeme yaptım. Demekki ben üstüme düşen görevi yaptım. Zaten hesap kapanacak olsa sizden aldığımız hesaplarda aynı bu hesap gibi ne kadar şifresini değiştirirsek değiştirelim sonra geri alınabilir elimizden
Ne bekliyordunuz ki daha konuya girmeden başlığı görünce konuyu açan kişiye yazacaklarımı hazırlamıştım ki zaten geç olmadan ortaya çıkmış geçmiş olsun.
Sizede aynı cevap hocam hesabı önce aldık gerekli şifreleri değiştirdik en son aşamaya yapacak birşey hiç bir zaman yok o satan kişiye bağlı..