ByBossX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende bu firma ile çalışıyorum ancak sitelerim bazen gec açılmakta bazen açılırken bağlantı kopmakta ve şuanda site açılmıyor resellerim var msn de ya 1 yada 30 dk bulunuyorlar kendi siteleride açılmıyor ttnetin yurt dışı cıkışında sorun oldugun sölemişlerdi
server değiştirdiler holladadan almanyaya taşıdılar ama nedense başkalarının sitesi açılıyor yabancı siteler açılıyor bizim siteler
"www.paylasiyorum.net konumundaki sunucu bulunamıyor." bu bana mantıklı gelmiyor serverda hep sorun var bugun tema editliyordum php.ini ile ilgili sorun vardı ilettim düzeldimi diye kontrol etmek için siteye tıkladıgımda server yine kayıplarda şuanda kendi siteleri olan klavyehosting.com açılıyor tickete cevap gelmemiş ve benim site yine yok.günün yarısı sorunlu geciyor. diger yarısında ise moral bozuklugundan dolayı ilglilenmek istemiyorum sitelerle.
Sıkıldım Artık !
Şu An Forumumuzda: 41 (4 Kayıtlı Ve 37 Misafir Üye Bulunmaktadır.)

sanırım 41 user girebiliyor siz giremiyorsunuz
Benim de birkaç websitem var, taşınma sırasında dns yönlenmesi nedeniyle ulasılamıyordu ancak bende su anlık tek sorun yok

Ayrıca, sitenizde birçok adhood, vs. vs. gibi reklamlar var ben girene kadar canım çıktı.
Hele tepede yenilenen ajax yokmu, tam çileden çıkarıyor onların yüklenmesini beklemek.