Bende kasım ayında uğurludan yıllık reseller aldım linux. Pek kullanmadığım 1-2 sitemi oraya koyarım diye düşündüm.
Her ay farklı yere taşımaktan bıkmadılar ben kesintilerden bıktım. Hollanda-Almanya arası mekik dokunuyor sürekli.
Allah yukarıda tam tamına son 1 aydır kesinti sadece geçen günlerde 3 günlük yaşandı o kadar.
Ama ben bir hosting bilgilerinin 4 ayda tam 4 kez taşınmasını bir türlü kavrayamadım. Sürekli IP değişti.
Ve yine taşıma işlemleri yapıyorlar ve MSN bilgilerinde mevcut yazıyor bu bilgiler.
Neyse, firma karalama yapmak istemiyorum yaşadığım durumu yazıyorum.
Bakalım bizi alacak firma neler yapacak

NOT-1: nitro nickli arkadaşımızın dediği gibi yine taşıma sırasında bir ara konuşmada değindiler VPS makinamızı taşıyoruz dediler. Bende dedim VPS ne alaka dedim kaba tabirle Reseller bildiğin bir hosting makinasından hizmet verilen sistem dedim. Bir kaç kez VPS den bahsettiler bende oradan anladımki aldıkları bir VPS hizmeti üzerinden hosting açılıp oradan Reseller hizmeti aldığımızı.
NOT-2: Bizi alacak firmaya ayrıca ödeme yapacakmıyız onuda merak ediyorum. 4 ay oldu alalı bakalım kalan 8 ayı kullanabilecekmiyiz.
Hemen Sorularınızı yanıtlayalım.
Öncelikle geçiş yapılacak makina bir reseller yada vps değil.
bir serverdır.
Q6600
4 gb ram
kendi özel hattımızda barınan bir makinadır.
onun haricinde lokasyon türkiyedir.
kontrol paneli cpanel'dir.
Ödeme konusunda ise sizden süreniz dolana kadar ek bir ücret istemeyeceğiz.
8 ayınız kaldıysa 8 ay resellerinizi kullanabileceksiniz.
Saygılarımla
ilham