By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
+ Türkiyede herşey özelleştiriliyor. yani bi takım riskleri göze almazsanız hep aynı yerde sayar durursunuz. burada zaten ben bölümüm dışı güzel bir maaşla iş buldum... ayrıca Türkiyede 3 tarafımız denizlerle çevrili olmasına rağmen denizcilik bölümü olan sadece 1 okul var. Türkiye gemi müh. suvari gibi bölümleri ta-nı-mak zo-run-da. çünkü okuldan mezunlar yetmiyor türkiyeye denizcilik sektöründe müthiş açık var !
hocam benim lafım senin bölüme değil ki ! Senin bölümün iyi olduğunu kabul etmeyen yoktur sanırım. Zaten bu gibi bölümleri Türkiye denklik vermese bile iş bulur geçimini sağlar.ama bu demek olmuyorki senin bölümün açığı var diye Yök tutubta buna denklik verecek.Sence Tıp kontenjanında açık yok mu Türkiyede ? Peki neden her ülkenin tıppında denkliksiz okuayn insanlara denklik verilmiyor ?
özet : Türkiyede herhangi bi bölümde açık var diye denkliği olmayan bu bölümde okuyanlara tutupta denklik vermez ben biliyorum vermez girersin denklik sınavına Ankarada sınavı geçersen alırsın denkliğini