@Bartuc

Türk ticaret türkiye kayıtlı alan adlarında DNS değişikliğine ücret alıyor, peki hangi firmada bu işlem ücret gerektirir ?
Biraz mantıklı konuşma yapın lütfen, eğer işlem ücreti alındığında müşteri kaybediliyorsa neden türk ticaret bugün 61,807 web hosting ile türkiyenin devi rolünde oynuyor..

Üst firma ( directi ) ek ücret talep etmiyor diye bizdemi almayalım, bilmem farkındamısınız parka düşen alan adına uzatmak için verilen o kısa sürede ek bir ücrette talep etmiyorlar ama ben nedense düşmüş alan adımı türk ticaretten 4 gün geçmesine rağmen 224 YTL karşılığında yayına alıyorum. Budamı müşteri kaybıdır sizce ?

Biz o sözleşmeye tutup hiç bir müşteri bizden ayrılamaz yazmasınıda bilirdik ama ne gereği var. Herkes hakkı olanı ister. Bizde bunu hakettiğimizi düşünerek sözleşmemize eklemişiz. Kimine göre haklı kimine göre haksızdır. Ayrıca şöyle bir durum varki 1960 yılından daha önce doğmuş tüm halkımıza göre bu para hak değildir. Çünkü bu tip insanlarımız için sırtımızla taş taşımamız gerekir. Sizde şimdi bana tutup bir aktivasyon için yorulmuyorsunya derseniz tebessümle karşılar vay halinize der geçerim.