Sana mı inanayım gördüklerime mi?
Bizzat yaşanmıştır. Geçen sene Bursaspor-Trabzonspor maçından çıkıyoruz şu Atatürk Lisesinin oradaki otoparktan. Dayımla arabanın çıkmasını bekliyoruz çıkışta, bir tane çocuk babasını kaybetmiş, sırtında Trabzon forması, ağlıyor baba baba diye. O sırada bir tane iri yarı Bursaspor'lu hayvan, çocuğun sırtına yumruklar geçirmeye başladı. Dayım girdi araya, dayım diyor öküz gibi vuruyor adam, dayımda cüsseli biri. Çocuğu sarmış kendine, yumrukları kendi yemiş. Çocuğa demiş kaç, çocuk kaçmış gitmiş. Adam bir durmadı diyor, Trabzonlu olduğunu bilse napardı acaba.
Geçende de Bursaspor taraftarı değilmiydi Galatasaray taraftarı taşıyan otobüse taş atıp şöforü öldüren?
Ben biliyorum Bursaspor taraftarını, bir kısım var kendine Teksas Tommiks diyor, içlerinde güzel işler yapanlarda var ama Ex atıp böyle .okunu çıkaranlarda. Kendinden geçiyor şerefsizler sanki meydan savaşı var. Bursaspor'un bu holigan taraftarını sevmesem de, hala Bursaspor'u severim.
evet bursalılardan ne köy olur ne kasaba hepsi artist yoldaki çoluk çocuğu toplarlar anca bende şahidim buna , izmire deplasmana geldiklerinde ortalık boşken her trafı dağıtırlar biraz rakip taraftar toplanmaya başladığında topuk stada.
yemişim fanatikliklerini o oy verenlerde hile kendi kendilerine oy basıyolar.sistemi aldatıyorlar.