AYYILDIZ bence ipin ucunu biraz kaçırmışsın. O saydığın bahaneleri alıcılar kullanıyor malesef. İstersen şuan ki müşterimle görüştüreyim seni. Hem referanslara ekleme diyor hemde bana yazdığını kimseye satma diyor. Üstelik bu kişi samimi bir arkadaşım(!)

Arkadaşım olduğu için ki 5-6K ile bunu ona yaptım ama al bunu herkese sat dese arkadaşım olduğu için ona bunu yine 3K dan aşağı vermezdim. Neden derseniz bu tür işleri herkes alamıyor herkes idare edemiyor.

Sadece scriptlede bu iş bitse hadi derim yap 3-5K dan aynısını sat 3-5 kişiye diye ama sadece bu masraflada bitmiyor işin iç yüzü. Bu işlerle uğraşan biriki kişi bul ve script hariç ne kadar masrafları olmuş bir sor (belkide sormuşsundur) ozaman göreceksiniz bu işlerin bir scriptle bitmediğini ve ne kadar masraflı olduğunu.

Buraya kadar masrafları vardı ama bu masrafların altından anlının akı ile kalkanların ne kadar kazandıklarını da göreceksiniz. Tutturan kişi veya kişilerin yaptıkları masrafları 1-2 ayda fazlası ile nasıl çıkarttıklarını da göreceksiniz.

Siz işçinize (buradakileri tenzih ederim) 500 lira verdiğinizde 500 liralık iş alırsınız 15000 lira verirseniz 15000 liralık hatta 25000 liralık bir iş alırsınız. Üstelik piyasada bir ton free ve marezlerde (marezi desteklemiyorum tabii ki) varki bu insanlar yine sıfırdan özel yazdırmak istiyorlar.

Sizin laflarınız kısaca hem yazan arkadaşlara karşı kötü hem bu işleri yaptıranlara (alıcılar) karşı bir kötü durumdur.

Umarım yazımdan kimse alınmamıştır. Kırdıysam herkesten özür dilerim...