Eywallah kardesım. Önrmli olan güven hızmetın kalıtesı. Benım yasım 17 ama 2 ayda 10 fırma referansımda 2-3 tasarımıda ben yaptım hemde host + domaın + tasarım + forum = 35 tlden varsa bır yamugum solesınler. Yaptıksa bı haksızlık solesınler. Helal olsun senın gıbı fırmayda
PLAYOFCS - ONLiNE OYUN SUNUCU DURUMLARI eger ısımı saglam yapmasaydım 25 gunde 28 server satılmazdı.
Playofcs Oyun Sunuculari - Hosting Cs 1.5 -1.6 Satis Yapım Aşamasında MasterOfCs.Com Counter Strike 1.5 | Counter Strike 1.6 | Game Arena Lonteam.Org // - ßy eXXe BilisimGame.Net Oyun Serverları - Cs 1.5 - Cs 1.6 - Knigh Online - Host - Domain www.forumsilent.com www.teknolojik.biz www.cskolik.org www.csyurdu.net www.emolowe.com www.manyakcs.net
sorabılrıısnız tek tek sıtelerden sahıplerıne ulasınız yorumları alıp burda yazınız. Teşekkürler arkadasım verdıgın destekler ıcın.Ha bu arada lafımı üstüne alınan alınır. İster tost satarım ister sanaviç. Müşteri yediklerinden memnunmu memnun.Beni ilgilendiren bu. Sizin gibi kişilerin yorumunu takmam iyi akşamlar.