arkadaşlar komikleşmeyin adam jenerik demiş gösterdigin domaine bak..o domain reg fiyatıne bile satılmaz ama 15 bın$ görünce 10 bın ytl fiyat biçiyorsunuz ne diyimki ben size...
hocam burda satılık Jenerik domain bulman biraz zor vardır fakat kimse ortaya cıkıpda satmaz..olmayan cıkar jenerik diye satmaya çalışır..
kolay gelsin.
peki bunun neresi jenerik deği tamamiyle büyük capta bir proje içiin kullanılabilecek. haber , eğitim vs.vs bir sürü aktivite bu site üzerinden sağlanabilecek bir domain ismi değilmi bu ? Jenerik olması için illaki yani 3 harfli 4 harfli mi olmak zorunda. bir çok amaca hizmet edebilecek bir domain ismi 15 20 kelimeyi gecmediği sürede bence jenerikdir ki düşüncelerimi hem okuduğum jenerik domaine göre hemde hemde şu an ki internet'in klişelerinden çıktığını düşündüğüm için jenerik diyerek koydum bu domaini bu satışa.
o domain reg fiyatına bile satılmaz demekle ne anlam yüklemeye çalıştığını pek bi anlamış deilim. madem isim şu anki senin düşüncelerine uygun değil madem öyle deme bu domain benim düşünceme jenerik değil demen yeterliydi. ama bu şekilde yazman etik olmayacağını söylemek istiyorum.
bunun için bu isim üzerinden yorum yapmamanını mümkün mertebe rica ediyorum.
bol kazançlı günler diliyorum.