gokhaneryigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu adam vps yi veri ancka daha hala domainleri VERMEDİ.birde şimdi pazartesi kadar kesinti olacakmış..
KONUYU OKUYAN VEDE VPS ALACAK KİŞİLER SON FİRMA BİLSAN OLSADA GENE ALMAYIN DOMAİNDE ALMAYIN ZATEN ODA BAŞKA YERDEN ALIYOR YANİ BİR ARACIII......
tam 4 gündür sunucu değişikliği yapacaklar, sunucuları yeni dc'ye gödnereceklerini söylediler msnden ve bugün p.tesi saat 9 u gösteriyor ve msndede yoklar , sitem 14 şubat ile ilgiliydi aldığım güne pişmanım açılır açılmaz değiştiricem hostingimi bu kadar rezalet bir servis olmaz,

işin tuhafı ben resellerı olan bir arkadaşımdan aldım ve işin cahilliği ona nerden aldığını sormadım çocukta direkt açtı saolasun sonra öğrendim ki bilsandanmış site 8. gününde dc değişikliği nedeniyle 4 gün kapalı kaldı bu gidişle dahada kalıcak gibi görünüyor,

google da bir kaç araştırma yapmam sonucundan hostbul gibi firmalarda sürekli olumlu yanıtlar varki buda kendilerinin oy kullandığı mesaj yazdıkları anlamına geliyor aferim demekten başka birşey yok ama şunu çok iyi biliyorumki,
Suç onlarda değil, araştırma yapmadan aceleyle satın almamdan kaynaklanıyor diyecek söz bulamıyorum, bilsan'ı seçtiğim güne lanet olsun.