sonsuzluk_16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aldığın urunu aynı fiyatta değiştirmek zorundalar 15 gun içerisinde..değiştirmedileri taktirde tuketici haklarına basvurursun direkmen kazanırsın mahkemede mahkeme parasınıda onlar karşılar sende ödediğin fiyata laptop almış olursun..
Yok kardeş yok değiştirmiyolar. Önce başka teknosaya gittim sonra aldığım teknosaya gittim. İtlik yapıyolar %15 kescez diyolar peşin fiyattan.

Konuşmalarımızdan akılda kalanlar şöyle. Teknosadan alışveriş yapcaklara duyrulur.

Ben: İyi günler laptop almıştım geçen gün, bunu aynı fiyata olan başka modelinle değiştirmek istiyom.
Teknosa: Ne zaman aldınız
Ben: 5 şubat daha kullanmadım bile
Teknosa: %15 kullanım ücreti kesilerek iade edebilirsiniz
Ben: İyide ben bu ürünü alırken burda satış elemanı amd işlemcinin iyi olduğunu söyledi ben araştırmalarım sonucu intelin iyi olduğunu öğrendim
Teknosa: İyilik görecelidir
Ben: Ama ben oyun için alcağımı belirtmiştim. Vistanın işlemciye ve oyuna verdiği puan intel olanda daha yüksek. Bu nasıl görece?
Teknosa: Beyfendi %15 keserek alabiliriz sadece başka yolu yok
Ben: İyide kardeşim sizin bilgisiz elemanınız yüzünden yanlış bilgilendirildim. Benim suçum ne?
Teknosa: Firma koşullarımız böyle
Ben: Bimeks ürünü hiç kesmeden aynı fiyata geri alıyor koşulsuz.
Teknosa: Biz bimeksi falan tanımayız burası teknosa
Ben: Dışarda bu ürün daha ucuzdu ama teknosa daha kaliteli diye daha fazla para verip burdan aldım. Sizin yaptığınıza bakın.
Ben: %15 fazla değilmi. Adam şimdi 5000 tle bir plazma alsa 2 gün sonra iade etse 750 tl kesilcek. Adam bu tvyi 2 günlüğüne 750 ytl e kiralamış gibi bişeymi olcak yani şimdi? Niye bu kadar fazla %5 falan değil?
Teknosa: Beyfendi daha fazla soru sormayın iade şartlarımız belli. Tüketici haklarında normalde iade yoktur ve her firmanın iade şartları geçerlidir.
Ben: Tamam o zaman artık başka yöntemlere başvurcaz, buranın müdürü kim
Teknosa: Benim buyrun
Ben: ( Adına baktım ) Tamam bakalım görüşcez Mehmet Babacan
Teknosa: Bekleriz isterseniz ( bana duvardaki teknosa posterini gösterip ) burdaki telefonuda arayabilirsiniz
Ben: Sus ağzını burnunu kırmayım şimdi

dedim ve kapıya doğru yöneldim. İçerde müşteriler vardı ulan bidaha teknosadan bişey alanın ve teknosadan bişey almayın hata yaparsınız dedim hepsi bana baktı. Sonra otomatik kapıya yöneldim kapı geç algıladı beni yavaş açılıyodu. İki elimle yanlara doğru hızlıca ittim acaip bir ses çıktı. Herkes bana baktı güvenlik bakakaldı bişey diyemedi.

Bu kadar bugünün hikayesi bidaha teknosadan bişey alırsam ahanda buraya yazıyom fatih ürek olayım.