bilader sinirlenmeden olmaz ama sesini yükseltme :=) bak söyle dersin. sayın hocam benden yaslısınız, sesiniz cok yüksek cıkıyor biliyorumki bu kendi işlediğiniz cinayetleri baskasının üzerine yıkma psikolojisindendir ama benm sesim yüksek cıkmayacak bunu da böyle bilesin, öldürmeye gelince siz öldürmeyi iyi bilirsinz.Yurtlarında barış içinde yaşayan ve bu yaşamı sürdürmekten başka kaygısı ve düşüncesi olmayan Kızılderililer nasıl öldürdüğünüzü iyi biliyorum, yakın tarihte petrolü için girdiğiniz ırakta cocuk yaslı demeden müslümanları nasıl öldürdüğünüzü iyi biliyorum,daha 2 hafta önce en yakın dostunuz israilin filistine yaptığı acımasız vahsi saldırıyı iyi bilioyurum (bir kac resim gösterirsin). o arada zaten sözünü keser yemeğe geç kaldık filan der, sen de sırasıyla one minute, excuseme, sözümü kesme dersin bağrısırsınız biraz sonra sen, size de cok teşekkür ederim, benim için de bundan böyle bu okul bitmiştir daha da gelmem dersin ceker gidersin 1 kere işe yaradı yine işe yarar :=)

cok ciddi bir konu olduğunun farkındayım biraz espirili yaklasayım dedim