idealist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
verdiğiniz repte bu yazıyor:
Dolandırıcıların borazanlığını yapıyor..
bu sizin script aldığınız kişiyi hiç görmedim ve hiç bir alakam yok.
ama, sıra emek vermiş birinin scriptini wareze düşürmeye gelince rakibim olsa da,sevmesem de bunu yapmak zorundayım. Çünkü bu işle ben de ugraşıyorum. Bu nedenle de kimsenin yanlış bir düşünce içine girmesine izin veremem.
dolandırıcılıkla ilgili bir konu olmadığı gibi, olsa da şu anki başlığı incelemem sonucunda sizin *********** oldugunuz anlaşılıyor.
Sadece şöyle sorayım : sizin 3-4 ayda yazdığınız bir sistemi, birisi sizden habersiz satsa ya da wareze düşürse ne yapardınız?
https://www.r10.net/webmaster-genel-k...dikkatine.html
ayrıca bu konuda da o kadar herkese uyarı yapıyorum. Amacım, birilerinin mağdur olmasına engel olmak zaten.
Dostum, wareze düşürmek boyle olmuyor biliyorsun değilmi?

Ben hadi u uyduruk sözleşmeye başlı kalsam bile bir domainde kullanma hakkım var ve o hakkımı değerlendiriyorum..

***** dediğin şey genelde rapid gibi sunucularda (ücretsiz) dağıtılır..

Emeğe saygın var ise, parasıyla rezil olanlarada saygı göstermek gerekiyor.. Ama sen hala ve hala bilmediğin bir konuda, sözleşmeyi bile görmeden yorum yapmaktan yorulmuyorsun..

Bana gösterdiğin muhalefeti bu insanlara "Mağdur ettiğiniz insanların zararını karşıla" diyerek neden göstermiyorsun madem objektifsen..?