mobilist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.

1.0'dan 1.5'e geçişi tabi ki yaparım. Neden imkansızmış? Yaparsam özür dileyecek misiniz? Ben koskoca portalları bir şekilde 1.5'e geçirdim. Veri kaybı minimum seviyede. Normalde göç betiğinin 3. parti eklentiler için pek eklenitisi yoktur. Dolayısıyla birçok bileşendeki veri geçiş sonrasında ya Türkçe karakter sorunu yaşayacaktır ya çalışmayacaktır ya da verileri silinecektir. Ben bunların hepsini sorunsuz yapıyorum. Şu anda popüler her türlü 1.0 eklenti, 1.5'te de çalışıyor. En kötü ihtimal uyumluluk modu açıkken çalışıyor. Ben, o tür bileşenlerin daha iyisi (native olanı) varsa onlara da veri kaybı olmadan geçiş yapıyorum. Rapkolik.net teması sıfırdan yapımdır. Ben basit bir iş yapmış olsaydım, Brazilya bloglarında, Bestofjoomla sitesinde sitem tanıtılmazdı. Yine de çok fazla site olduğu için hepsiyle ilgilenemiyorum.
Cepsilon.com bir temanın düzenlenmiş halidir fakat üst kısımdaki grafikler yine bize özel yapımdır. Çok biliyorsan sana bir iş vereyim, kaç para istiyorsan onu da vereyim ama tüm bunları sorunsuz yap tamam mı? Her tarayıcıda aynı gözükecek, istediğim gibi olacak, eklentiler temaya uyarlanacak, SEO'su mükemmel olacak, temayı 1.5 native yapacaksın, Türkçe karakter sorunu olmayacak vs vs. Kabul mü?
amacim polemik degil, cok biliyorsan gibi yazismalara girmeye niyetim yok, bahsettigin sitenin temasi yoothemeya ait bir tema, bazi grafiksel degistirilmis ve css editlenmis hepsi bu. Bilmeyen icin büyük is olabilir ok. Birde gecis konusuna geleyim, ben Joomla 1.0 dan Joomla 1.5 e gecisi yapamazsin demedim, native eklentileri olmayan eklentiler noktasinda kayipsiz gecis yapilmasi imkansiz dedim. Bunu sende kabul ediyorsun yazinda ve sunuda ekleyeyim, uyumluluk modu ile site tasidim diyorsan buna ben pek deger vermem, verenler olabilir. is aramiyorum ve seo konusu olsun, yok temaya uygun hale getirilmis eklenti gibi konularida cok abarttigini düsünüyorum. Bilmeyen sifirdan kod yazdigini sanar) iyi css editlerim de eyvallah dostum. iyi calismlar