mobilist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce VDS de kullandım VPS de. Sürekli olarak Ni müşterisiyim. Aldığım hizmetten son derece memnunum, ki hâlâ çalışmaya devam ediyorum. VDS kullandığım dönemde makina çok fazla kastığından VPS'ye geçmiştim. Öncelikle VPS'nin VDS'ye göre çok daha performanslı olduğunu söyleyebilirim. Fakat tüm sitelerimin toplam hiti 4-5 K olmasına rağmen özellikle Mysql yüzünden neredeyse her gün kesilmeler oluyordu. Fakat bu benim sitelerimin biraz portal tarzı olmasından ve sanırım indirme imkanı olmasından kaynaklanıyordu. (download) Optimizasyonlar da kurtaramadı maalesef. Kendim SSH'a da bağlanamıyordum. Sürekli ticket açmaktan bıkıp mecbur server'a geçtim. Ancak masraflarım arttı, şansa hitler de düştü, gelirler de... Şimdi tekrar VPS'ye geçeceğim mecbur.
Her yönüyle Ni'yi tavsiye ederim.
Yorumlarınız için teşekkürler.

SpawN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir üstteki yoruma katılıyorum
ni ile yeni çalışmaya başladım .. ancak daha hiçbir sorun ile karşılaşmadım..
1. paketi kullanıyorum performans konusundada oldukca memnunum.
destek zaten 7 24 ve uzun süre çalışmayı düşünüyorum. tavsiye ederim.
Özkan Karaman
Yorumunuz için teşekkür ederim Özkan bey.

WebWorm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siparişi verdim haydi hayırlısı
Hayırlı Olsun Serdar

keahya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı satışlar msn olarak bilgi@ni.. ekledim fakat halen bir cevap vermediniz .
Merhaba;

Sıralanamaz bir yapıda olduğundan dolayı Messenger pek fazla kullanılmıyor.. Teknik Destek ise müşteri panelinde yer alan destek bildirim bölümünden yapılıyor.. Zaman bulabilirsem ancak ozaman MSN açabilirim çünkü açtığımda rahat 1-2 saat kapatmamam gerekiyor herkes yazdığından dolayı.. Yine sormak istediklerinizi konu altından sorabilir veya özel bir konu varsa 0258 2646544 numaralı telefonumuzdan 24 saat arayabilir yada https://ni.net.tr/register.php bölümünden sitemize kaydolarak destek bildirim aracılığı ile bize yazabilirsiniz.