Hepiniz iyi okuyun arkadaşlar bu eklentinin gelişmesini yazan arkadaş kadar çok isteyen bir kişi olurak bir çok tavsiyede bullundum, Şuanda kullandığım versiyonun kaç versiyonu olduğunu bugün öğrendim 1.5.0 daha sonra konuyu incellediğimde güncel versiyonun 1.5.5 olduğunu öğrendim.

Bunun üzerine samet arkadaşımıza güncel versiyonun 1.5.0 mı yoksa 1.5.5 mi olduğunu sordum oda bana tam olarak bilmediğini fakat 1.5.5 olabilecegini söyledi.

Bu eklentinin geliştirilmesi içinden ellimden geleni yapabilirim, fakat tek istediğim şuydu

Güncel versiyonumuz 1.5.5 dir şeklinde bir email atılmasıydı evet 02-02-2009, 11:15:26 tarihinde başlığın altına yazmışım ve şunuda eklemişim son halini sabırsızlıkla bekliyorum çünkü çıkıcak son versiyonun o olduğunu düşünüyorum.

Samet arkadaşımız konuya yazmıyacagını söylediği için konuya abone olmamı tavsiye etmiş, konuya günde her yazanı email olarak almak istemiyorum sadece eklenti yazarından veya eklenti ile ilgilenen kişilerden email almak istemiştim.

Fakat konu o kadar dallandı budaklandıki artık yazmak istemiyorum, Bu arada konuyuda başından sonuna kadar okudum, Samet arkadaşımızdan Özür diliyorum erkekliğine söz söylediğim için.

Fakat güncel versiyonların bildirilmemesi konusunda tüm eklenti kullanıcılarından eklenti yöneticileri olarak onların özür dilemesi gerektiğini düşünüyorum..

Hakkınızı helal edin bir daha konuya tek kelime yazmıyacam.