luis_figo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bahadır arkadaşla bir alışveriş yapmışsın...para kazanmışsın...biz yardımcı olabiliriz diyince kızıyorsun...

Bizim yardımcı olma teklifimizin senin para kaybetmene sebep olacak diye korkuyorsun sanırım ama biz nerden bilelim alışveriş yapılıp sorunun halledildiginiz...Eski konuları hortlatmayın demek yerine biraz insan olsanda arkadaşlar bu konu şu şekilde halledilmiştir diye yazsan daha iyi olmaz mıydı?

sen böyle hitap edersen insanlarda seni sallmaz siz yerine SEN der tabii
luis_figo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet yeni gördüm bana taş atmışlar ne yapayım dayanamadım...
"Renkleri ne anlatırsın köre?
Konuş insanlara akıllarına göre..."
- Necip Fazıl Kısakürek

Mağdur olduğunu ifade eden ve konuyu başlatan kişi ile hiçbir ticaretim olmamıştır. Ben size taş atmadım, üstünüze neden alındığınız anlayamadım doğrusu...

Bu anlamda, söz konusu kişiye verilecek teklif, yapılacak yardım ve benzeri konular beni bağlamaz. Benden hizmet alıp da taşınmak isteyenlere bile taşınacağı yere yedeklerini yükleyen bir kişi olarak, bana karşı yargısız infaz ve haksız linç girişiminde bulunulduğunu düşünmekteyim.

"Söz sahibinin esiridir" özdeyişini unutmayarak, birbirimize üstün gelmek için değil, bir problemi çözmek için tartışmamız uygun olacaktır. Yıkıcı olmak yerine yapıcı olmaya gayret edelim.

Yorum yapan, görüşlerini belirten tüm arkadaşlara teşekkür ederim.