ingilizce içerikli wordpress siteleriniz için kullanabileceğiniz bu botu satışa sunuyorum arkadaşlar. wp veya faklı sistemler için bot yazdırmak isteyenler pm ile ulaşsınlar. şimdiye kadar bir çok script için bot yazdım. isterseniz demo da gösterebilirim.
şimdi botun özelliklerine geçelim.
DEMO
4 farklı çalışma modu var:
1-direk filmin adresini giriyorsunuz. kendi ekliyor.
2-seçtiğiniz kategori ve baş harfe göre kaynak siteden filmleri liste olarak sunar. dilediklerinizi seçersiniz ve eklenir.
3-istediğiniz kelimeyi aratırsınız. arama sonucunda çıkan filmleri listeler, dilediğinizi seçersiniz, ekler. eğer arama sonucunda sadece bir tane film çıkıyorsa direk ekler.
4-kaynak sitedeki gösterimdekiler listesindeki filmleri listeler. dilediklerinizi seçersiniz, siteye eklenir.
neleri nasıl eklediğine geçelim
*filmlerin adını ve yılını başlık olarak ekler,
*varsa filmin afişini konuya ekler. dilerseniz sizin hostunuza çeker, dilerseniz kaynak sitedeki koumunu çeker sadece. eğer afiş yok ise default resim belirleyebilirsiniz,
*varsa filmin sloganını ( tagline ) resmin hemen altına ekler,
*yönetmeni/yönetmenleri ekler ( Director(s) ),
*senaristi/senaristleri ekler ( Writer(s) ),
*filmin anasayfasında gözüken oyuncuları alır ( Cast ),
*varsa filmin tüm konusunu, yok ise sadece ana sayfada gözüken konusunu alır ( Plot ),
*filmin anasayfasındaki konu etiketlerini ( Plot Keywords ) konuya etiket olarak ekler,
*film türlerini ( Genre ) konunun kategorisi olarak ekler.
*kategori ve tag sayılarını günceller.
*mükerrer kayıt kontrolü vardır. yani bir filmi iki kez eklemez.
botun fiyatı 25lira dır. ödeme garanti bankasındaki hesabıma yapılacaktır. para gönderme masrafları size ait olacaktır.
not:atm den kartsız işlem ile hesaba para yatırma ücreti 4 lira. diğer banka veya transfer ücretlerini bilmiyorum
ödemeyi paypal ile de yapabilirsiniz. bu durumda fiyat 20$ dır.
dilerseniz botta küçük değişiklikler de yaparım. mesela etiketleri ordan almasın da şurdan alsın veya hazır olarak belirleyelim "... movie, ... movie watch" derseniz onları da yaparım.
ama vbulletin,smf,phpbb veya diğer sistemlere entegre et derseniz +10lira ödemeniz gerekir. aynı şekilde; bot otomatik eklemesin en son aşamada ben müdahale edebileyim derseniz yine +10lira ödemeniz gerekir.
eklenenleride buradan görebilirsiniz
http://www.harkx.com/wordpress/