evet bende sizi yönlendirdim logda görüldüğü gibi ama havalı olmakla suçlandım.Eklenti için onlarca kişiyle konuştum hiçbirine çıkışmadım.Sonuçta bu eklenti sadece benim için yazılmıştı ve ben can dostuma bunu satmasını ve para kazanmasını söyledim.Para kazanmasını bizzat isteyen biri olarak bana gelenleri terslemem söz konusu değildi.Ama loglarda da görüldüğü gibi çok üstüme geliyorsunuz.Senin sitene verdiğin önemle erkekliğine verdiğin değer aynı olabilir.Ben erkekliğimi herşeyin üstünde tutarım ve sen buna laf edemezsin.
bende belirli bir ücret karşılığı hizmet aldığım insana soru sorduğumda bana erkek gibi cevap vermesini isterim yok ben günde senin gibi kaç tane adamla uğraşıyorum çok yoğunum diye saçma tabirler veya düşüncelerle haraket edenin erkekliğinde laf söylerim insanlığınada laf söylerim.
kişi yaptığı işi delikanlı gibi yapacak, Erkekliğine laf söyletmek istemiyorsan kusura bakma böyle olması daha mantıklıydı, bu durumu arkadaşlarla konuşuruz ona göre haraket ederiz dersiniz.