Bizim amacımız güncel sürümlerin bizim email adreslerimize ulaştırılması eklentinin email adreslerimize gönderildiği gibi. Ekelntiyi yazan arkadaş gibi veya satan arkadaşlar gibi bizimde yoğun olabilecegimiz unutulmamalıdır. biz bu eklenti için sürekli bu konuyu takip etmek zorunda degiliz,
vbulletin veya vbseo linsanslarını aldığımızda nasıl yeniliklerden bizleri haberdar ediyorlarsa bu eklentiti yazan veya satan arkadaşlardan istediğim budur.
Arkadaşa sordumum şuydu kısaca şuanda kullanınlarn versiyon 1.5.5 ise biz neden bundan haberdar değiliz, Samet ile satış öncesinde de bazı sorunlar yaşamıştık bunun sebebi kendisi olmadığı halde çok sert konuşmuştu oradan gelen bir sürtüşme olduğuda kesin aramızada o sorun nedir diye sorarsanız,
ekelntinin ücretini ödedim, akşam eklentiyi ne zaman alıcağımı sorduğumda bana eklentinin şifreleneceğini önümüzdeki hafta bana verebileceklerini söylediler, bende kendilerine bunu bana daha önce anlatmadınız keşke söyleseydiniz bende o zaman parayı yatırırdım demem yanlış anlaşılmış ve ozamanda böyle bir sürtüşme olmuştu.
Bizde kullanıyoruz ve load problemi yaşıyoruz tabiyki sorunun hallolmasını isteriz sabretmelisin Cagonni elinden geldiğince yardımcı oluyor ama eklenti yazarı o değil ki zaten sanada verecekler mutlaka güncel sürümü vermiyecem diyen yok