Cagonni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama eklentiyi alan arkadaşlardan birtanesi beni havalı olmakla birtanesi eklentinin arkasında durmamakla (sahtekarlık) suçladığı için, eklentiyle ilgili eklediğim tüm arkadaşları listemden siliyorum.R10 denen sitede vbulletin konusunda yardım ettiğim 100lerce kişi olmuştur, bu nedenle beni eklemiş binlerce kişi olmuştur ve ben bu yardımları hiçbir karşılık beklemeden yapmışımdır ama ben onca kişiden böyle saygısızca bir tavır görmedim.

Havalı olduğumu iddia eden arkadaş dediki;

- Bir eklenti yazıyosanız adam gibi yazın.Benim bildiğim eklentilerin sitesi olur ordan takip edilir veya mail atarsınız PM atarsınız.

Eğer konuyu siteden aldıysanız siteyi takip edin.PM ile aldıysanız PM bekleyin.Eğer bu konudan aldıysanız bu konuyu takip edin.Bu konuda seyranli 1.5.5 çıktığını ve isteyene kurabileceğini yazmış.

- "Sana ters giden ne söyledim şuanda kullanılan versiyon ne olduğunu sordum ardından da sana bu neden bütün uyelere degilde bir kısmına verildigini sordum bu mantıklımı diye sordum. siz kendiniz güncellenip yeni özelikiler eklenicek demişsiniz konun içinde isminiz geçiyor fakat iş soru sormaya geldimi sein kadar ters konuşan kimse yok"

Eklenti 1.0.0 versiyonuyla başlamış ve bunun üstüne 3 versiyon çıkmıştır.
1.5.5 4. versiyondur ve isteyenlere kurulacaktır.Arkadaşımız 1.5.0 versiyonunu almış ve kendisine göre bu ilk versiyondur ve eklenti hiç geliştirilmemiştir.(mantık)

Eklentide benim ismim geçmesine gelince.Ben PHP nedir bilmem.Fhenix nickli arkadaşa sorabilirsiniz.Kendisi eklentiyi aldığında beni eklemiştir.Eklentide yardımcı olamasam da her konuda yardımına koşmuşumdur.Server yöneticisinin yapmadığı şeyleri ben yapıp sunucusunun devamlılığını ve hızlı olmasını sağlamışımdır.Beklentim varmıydı veya karşılık bekledimmi? HAYIR!

Aynı şekilde Kasiliye sorabilirsiniz ne konularda yardımcı olduğumu.Ben kimseden karşılık beklememe rağmen bunlarla itham ediliyorsam, kendi sitemde kendi problemlerimi hallederim başım ağrımaz bundan sonra.

TEKRAR SÖYLÜYORUM EKLENTİYLE Bİ ALAKAM KALMAMIŞTIR.AYRICA EKLENTİYİ ALAN KİMSEYE VBULLETIN DESTEĞİ DE VERMİYORUM.EKLENTİYLE ALAKASI OLAN BENİ EKLEMESİN BUNDAN SONRA.
Artık istediklerini okur insanlar istedikleri yorumu çıkartırlar senin gibi

Alıntı
(14:50) Osman: Samet Selam
(14:50) Smt: selam
(14:50) Osman: vBulletin Google Keywords Submitter kullanılan son sürümü nedir şuanda
(14:50) Osman: 1.5.5 mu Yoksa 1.5.0 mı
(14:51) Smt: 1.5.5 sanırım
(14:51) Osman: biz neden 1.5.0 kullanmaya devam ediyoruz bizim ellimize ulaşmıyacak mı 1.5.0
(14:51) Osman: 1.5.5 yani
(14:52) Smt: bakın
(14:52) Smt: orda konuda ne yazılmış
(14:52) Smt: okudunuzmu
(14:52) Osman: okudum
(14:52) Smt: eğer hala load dan şikayeti olan varsa, mailime müsait oldukları zamanları bildirirlerse, uygun bir zaman diliminde online olup 10 dakika içerisinde eklentilerini 1.5.5 sürümüne güncelleyebilriim. sen tarif et biz yaparız diyen varsa da maille bildirirse yapılması gerekenleri ve dosyaları ulaştırırım.

NOT: mailim yoksa yalnızca bu siteden pm yolu ile de ulaşabilirsiniz.
(14:53) Osman: isteyen 1.5.5 herkese degil yani
(14:53) Smt: yani
(14:53) Smt: sıkıntısı olanlara
(14:53) Smt: ama sıkıntın yok ve yükseltmek istiyosan
(14:53) Smt: at PM yükseltsin
(14:53) Smt: ben bilmiyorum elimde yok
(14:53) Smt: o yüzden bişey diyemiyorum
(14:55) Osman: Öyle bir eklenti yazım ve versiyon şekliniz varki benim bildigim bir versiyon çıktığında bütün kullanıcılarına email atılır ve emailde durum herkese anlatılır veya eklentinin bir sitesi olur. Oradan durumu takip ederiz, ben seyhanlının hasta olduğunu bilemem 2 hafta önce bana 3 gun sonra 2.0 versiyonu ellinizde dedi bende ondan yazdım. Kendisinede geçmiş olsun. iyi günler kolay gelsin.
(14:56) Smt: bizim eklentimiz böyle
(14:56) Smt: açarken de sitemiz yoktu
(14:56) Smt: şimdi de yok
(14:56) Smt: açarken böyle bi söz de vermedik
(14:57) Smt: bütün sözlerimizin arkasında durduk duruyoruz
(14:57) Smt: eee
(14:58) Osman: bunu r10.net duyurucaz diye birşey mi yazdınız
(14:58) Smt: eklenti güncellenince size email ile ulaşılacakmı yazılmış (14:58) Osman: neden email adreslerimizi alıyorsunuz ozaman (14:58) Osman: r10.net özel mesaj atın ozaman
(14:58) Smt: o konuda yazılır
(14:58) Smt: siz o konuyu takip edeceksiniz
(14:58) Osman: sen acayip havalısın sana sorunları anlatıyorum sen artislik yaıyorsun
(14:58) Osman: acayip ters adamsın
(14:59) Smt: bana ters gidene bende ters giderim
(14:59) Smt: birincisi eklenti benim değil
(14:59) Smt: seyranli benim arkadaşım
(14:59) Osman: sana ne ters söyledim
(14:59) Smt: ben eklentiyi satmıyorum
(14:59) Smt: teknik destek de vermiyorum
(14:59) Smt: arkadaşım olduğu için yanında olmaya çalışıyorum
(14:59) Osman: ozaman ismini sildir arkadaşım konudan seninde ismin geçiyor konu içersinde bizde sana yazmıyalım muhatap olmayalım
(15:00) Smt: olma muhatap kardeşim ben sana beni ekle benimle muhatap olmu dedim
(15:00) Smt: insanların sorunları olur beni ekler
(15:00) Smt: bende kabul ederim
(15:00) Smt: yapabileceğim bişeyse yaparım
(15:00) Smt: seninde sorunun olur sanada yardım ederim
(15:00) Smt: ve beni şimdiye kadar kimse havalı olmakla itham etmedi (15:01) Smt: aç konu r10a
(15:01) Smt: bi kişi de havalı desin ben daha girmem
(15:01) Smt: sadece bu eklenti konusunda gerildim yeterince o kadar (15:01) Smt: konuya bakarsan anlarsın
(15:02) Osman: Sana ters giden ne söyledim şuanda kullanılan versiyon ne olduğunu sordum ardından da sana bu neden bütün uyelere degilde bir kısmına verildigini sordum bu mantıklımı diye sordum. siz kendiniz güncellenip yeni özelikiler eklenicek demişsiniz konun içinde isminiz geçiyor fakat iş soru sormaya geldimi sein kadar ters konuşan kimse yok
(15:02) Smt: bakın kaç ile başladık
(15:02) Smt: 1.0.0
(15:02) Smt: 1.0.1 çıktı
(15:02) Smt: 1.5.0 çıktı
(15:02) Smt: demekki güncelleniyomuş değilmi
(15:03) Osman: ben hiç güncelleme görmedim kusura bakmayın
(15:03) Smt: 1.5.0 kullanmıyomusunuz
(15:03) Smt: 1.0.0 bu eklentinin ilk versiyonu
(15:03) Osman: 1.5.0 kullanıyorum ama güncel sürümün 1.5.5 oldugunu siz söylüyorsunuz
(15:03) Smt: siz bizim eklentimizi nerden aldınız konudan değilmi
(15:04) Smt: eğer birşeyi sitesinden alırsanız
(15:04) Smt: sitesini takip edersiniz
(15:04) Osman: sizin kadar bu eklenti için bende fikirlerimi ortaya koydum geliştirilmesinde yardımcı oldum ama senin gibi ukala kimse görmedim hayatımda
(15:04) Smt: ya tamam arkadaşım ben ukalayım
(15:04) Smt: ukala olmayandan yardım al
(15:04) Smt: kimseye de yaranamadık
(15:04) Smt: git nereye şikayet ediyosan da et ya
(15:04) Smt: bıktım
(15:04) Osman engellendi