ahkam kestiren arkadaş, durumunu bende bilmiyordum dün aradım öğrendim.Ben sana herzaman "seyranli yaptığı işin arkasında durur biraz bekle" dedim.Ama sen eklentinin satış konusunda bizim verdiğimiz desteği sorguladın.En azından kime nasıl davranacağımı anladım.Artık desteği de arkadaşlığı da başkasından arayabilirsiniz.Eklenti ile ilgili kimse beni eklemesin.Bende sizin gibi eklentiyi almış bir vbulletin kullanıcısıyım.Benim amacım eklentiyi satın alan arkadaşlara sunucu, vbulletin ve diğer konularda yardım etmek ve onlarla daha derin arkadaşlıklar kurmaktı.Ama eklentiyi alan arkadaşlardan birtanesi beni havalı olmakla birtanesi eklentinin arkasında durmamakla (sahtekarlık) suçladığı için, eklentiyle ilgili eklediğim tüm arkadaşları listemden siliyorum.R10 denen sitede vbulletin konusunda yardım ettiğim 100lerce kişi olmuştur, bu nedenle beni eklemiş binlerce kişi olmuştur ve ben bu yardımları hiçbir karşılık beklemeden yapmışımdır ama ben onca kişiden böyle saygısızca bir tavır görmedim.

Havalı olduğumu iddia eden arkadaş dediki;

- Bir eklenti yazıyosanız adam gibi yazın.Benim bildiğim eklentilerin sitesi olur ordan takip edilir veya mail atarsınız PM atarsınız.

Eğer konuyu siteden aldıysanız siteyi takip edin.PM ile aldıysanız PM bekleyin.Eğer bu konudan aldıysanız bu konuyu takip edin.Bu konuda seyranli 1.5.5 çıktığını ve isteyene kurabileceğini yazmış.

- "Sana ters giden ne söyledim şuanda kullanılan versiyon ne olduğunu sordum ardından da sana bu neden bütün uyelere degilde bir kısmına verildigini sordum bu mantıklımı diye sordum. siz kendiniz güncellenip yeni özelikiler eklenicek demişsiniz konun içinde isminiz geçiyor fakat iş soru sormaya geldimi sein kadar ters konuşan kimse yok"

Eklenti 1.0.0 versiyonuyla başlamış ve bunun üstüne 3 versiyon çıkmıştır.
1.5.5 4. versiyondur ve isteyenlere kurulacaktır.Arkadaşımız 1.5.0 versiyonunu almış ve kendisine göre bu ilk versiyondur ve eklenti hiç geliştirilmemiştir.(mantık)

Eklentide benim ismim geçmesine gelince.Ben PHP nedir bilmem.Fhenix nickli arkadaşa sorabilirsiniz.Kendisi eklentiyi aldığında beni eklemiştir.Eklentide yardımcı olamasam da her konuda yardımına koşmuşumdur.Server yöneticisinin yapmadığı şeyleri ben yapıp sunucusunun devamlılığını ve hızlı olmasını sağlamışımdır.Beklentim varmıydı veya karşılık bekledimmi? HAYIR!

Aynı şekilde Kasiliye sorabilirsiniz ne konularda yardımcı olduğumu.Ben kimseden karşılık beklememe rağmen bunlarla itham ediliyorsam, kendi sitemde kendi problemlerimi hallederim başım ağrımaz bundan sonra.

TEKRAR SÖYLÜYORUM EKLENTİYLE Bİ ALAKAM KALMAMIŞTIR.AYRICA EKLENTİYİ ALAN KİMSEYE VBULLETIN DESTEĞİ DE VERMİYORUM.EKLENTİYLE ALAKASI OLAN BENİ EKLEMESİN BUNDAN SONRA.