Düşüncelerim;
Öncelikle herşeye rağmen yarışma için teşekkürler. R10.net'e girilemediği için yarışma süresi bir gün uzatıldı ve bu çok saçma oldu. Yarışma süresinin bir gün uzatılması yeni katılımlar doğurdu ki diğer katılan arkadaşlara ayıp oldu. Bence dün akşama kadar süre verilmesi yeterli olurdu. Bu sürenin sebebi de; hazırlayan arkadaşların koyması olurdu, yeni kişilerin katılımı değil.
2. olarak: csfrag'a yorum yapmanız hiç hoş değildi. Ben arkadaşa sadece güzel olmuş dediğimde çalışmasını baltalıyorsun, şikayet ederim diyorsunuz.(Ki amacım asla öyle değildi, özelden mesaj attım ve kendisiyle konuştuk.) Sizin yaptığınız ne oluyor bu durumda merak ediyorum.
3.Olarak: Yarışma süresi zaten bir gün uzatılmışken 1 saat geç gelen adamın logosu nasıl kabul ediliyor anlamış değilim.
4. ve Son olarak: Bu yarışmaya katılan tüm logoları kullanabilme gibi bir hakkınız yoktur. Bir logo seçersiniz, üçretini öder ve kullanırsınız.Logom çok ahım şahım bir çalışma değil. Yarışma sonrasında mesaj atıp rica etseniz tabiki, buyrun kullanın derdim. Ancak nezaketen de olsa bir mesaj atmadan böyle bir şey yapmanız hiç hoş değil.
Report eden arkadaşa teşekkür ederim.
Saygılar..