Script Alis Veris Scripti:
Scriptin Isleyisi Urunlere Bakiyorsun Istediyin Urune tikliyorsun Add to Cart Diyorsun Beyenirsen Sonra Sepet Yeri Aciliyor urunun Kucuk Resmi Gozukuyor.
Istersen Devam Alis Veris Istersen Hemen Satin Alabiliyorsun Biz Simdilik Hemen Satin Alma Olayina Gidelim:
Checkout Basiyorum Su Cikiyor eger Onceden Uye Girisi Yapilmisa Yapilmamisa Kayit Veya Giris Soruyor:
Burasi Gorduyunuz Gibi Urunun Gonderilme Icin Fiyatti Kargo Gorduyunuz Gibi + Kayitta Girilen Adress Yaziyor Gine Girilmeye Gerek Yok Burasi Okey Burayida Gectik Burda Modifiye Istemiyorum.
Geldik Buraya:
Burda Su Degisikliyi Istiyorum Burda Uste Urunun Gonderiliceyi Adressi Gine Soruyor Vs Altinda Add Comments About Your Order Bunun Yerine Su Desikliyi Istiyorum:
Kredi Kartı Peşin
Kredi Kartı Taksit
Banka Havalesi
Diye Secenekler Versin Kredi Karti Taksit Secenek Secince Hemen Altinda Sayfa Yenilemeden:
Banka / Kart Seçiniz:
Boyle Secenekler Olsun
Sonra Onun altindada Taksit Seçiniz Olsun Orda Benim Ayarladiyim Kadar Taksit secenekleri Olsun Ornek 3 6 9 12 Gibi Ben Ayarliyabiliyim Bunu.
Banka Havalesi Secenek Secince Hemen Altinda SAyfa Yenilemeden:
Banka Seçiniz:
Boyle Secenekler Olsun
Sonra Continue Basip Bilgileri Doldurma Alanina Gelsin Kayitta Girilen Bilgiler dollu Ciksin Ek Bilgiler Istenilen Seceneye Gore Ciksin sonra GOnder Denilince Bana Ve Kisiye Mail Gitsin Tamamlandi Diye Sonra Para Benim Ayarladiyim Bankaya Gitsin.
Ve Sitedede Once Tebrikler 24 Saat Icinde Mailinize urununuz Gonderilicek.
yazsin sonra birkac sn sonra anasayfaya yonlensin
Lutfen Konu Altinda Kac Lira olur Girmeyi Unutmayin.
Saygilar Burda Ing. Yazdim Bazi Yerleri Ama Onlar Turkce Olucak Suan Biri Benim Icin Ceviriyor Scripti ucretli.