merak etmeyin bizim bi kız arkadaşın resimlerini çalıp profil açmışlar ve kız facebooka bile üye degil ailesi dilekçe verdi yakında kapanırsa şaşmayın

komple kurtarcaklar sizi çok gereksiz birşey bence facebook kim napmış ne etmiş dürtmüşmü amanda aman kapadım gitti ve kapatırken duygu sömürüsü yapıyo bu seni özlücek bu bunu özlücek falan diye
bu arada askeriye ile ilgili hiç bi bilginiz yok galiba bazı arkadaşlar için diyorum resim konması hava fors için değil gördüğünüz üzere rütbeden bahsetmiş vb. konulardan adam senin bulunduğun konumdan bölüğünün yerini konumunu hatta duvarda kullanılmış malzemeyi bile çözer olayda anlatılan bu ist. tersanesinde askerlik yaptım 5000 küsür sivil memur vardı çok rahattım gerçekten normal bi minyatür şehir gibi fakat bir kırmızı alarm verildiğinde sebebleri görseniz ağzınız açık kalır bu arada askerde gizli saklı telefon kullanıyom vs. gibi olaylar var sanmayın yaptınız bütün görüşmeler obi tarafından dinlenir kaydedilir yakalamıyolarsada komutanların toleransıdır facebook askeriye için gereksiz birşey intra net neylerine yetmio

deniz komutanlığı jandarma komutanlığı karakuvvetleri sahil güvenlik bütün askerliğim bu sitelerle geçti ühühühühü