Herkesin bildiği birşeyi yazıyorum.Bunun sebebi ise taze bir gelişme sonucu olması.

Geçen günlerde sitenin header kısmına ufak ve arka planla aynı renkte

kelime izle kelime seyret KELİME kelime indir kelime video
şeklinde keywordler girdim zaten liderdim kelimede ve daha sağlamlaştırmak istedim çünkü rakipler alttan bastırıyordu.

ertesi gün 3. sıraya düştüm tabi ben bunun benimle ilgili olduğunu düşünmüyordum.rakip site kaliteli link aldı sağlam kastı sanıyordum.

Ardından 2-3 gün liderliğin gitmesi üzüntüsüyle kavrulurken sitenin temasında yaptığım değişiklikte yanlış bir kod girdim ve bozdum

Ardından 0 dan kurdum ve o headere eklediğim keywordleri eklemeyi unuttum onlar aklıma gelmedi.

ardından uzun bir süre geçti ve google siteyi indexlemiş ve tekrar ilk sıraya almış.

Ne robotmuş be arkadaş insanmı robotmu ne haltsa ama kendi kendime dün bir seo taktiği sandığım ve çoğu kez uyguladığım birşeyin aslında büyük bir hata olduğunu anladım.

<title> kelime kelime seyret kelime izle kelime video </title>
bu şekilde hiç bir zararı olmadı.yani titlede çook abartıya kaçmazsan sorun yok.

ama içeriğe bu kelimeleri gömünce anında 3. sıraya attı , farkında olmadanda kaldırmış olmam ile birlikte tekrar lider yaptı.

Umarım yararlı olmuştur , buda benden size acemi ipucusu

Sevgiler , Gwindor