Diyelim ki 10 numara bir forum ismi buldun kurdun bütün forumlarda olan bölümleri açtın;
- kopyala - yapıştır yaparak bir forum için ne kadar uğraşırsın?
- hadi uğraştın diyelim, 6 ay sonrada iyi indexlemen oldu; gelirin ne olacak?
- çok kastın kendini, pr falan arttı, link sattın; iyi de kardeşim nereye kadar bu sistem?
hepimiz ufak düşünüyoruz, lafım sadece sana değil dediklerimi sadece kendi üstüne alınma lütfen. ancak bizler çok basit düşünüp, hazır olan üzerinden nasıl en çabuk para kazanırım diye düşünüyoruz.
6 ay önce forum kurdum, 7,000 küsür konu açtık, lisans parası verdim, link satın aldım; ve google'da ne kadar kazandım? 10 dolar var yok! şimdi lisans sürem bitmek üzere (2. el aldım, 7 ay gibi bir süresi vardı) ve ben devam etsem mi diye kara kara düşünüyorum.
yaptığımız işte birşeyde yok, yine ben işe yarar şeyleri ekliyorum siteme, ya da kendim yazıyorum ama; kopyala yapıştır ile kaynak göstererek konu açsam bile, zaten indexlemiyorki.
eğer yeni başlıyorsan hocam: bence tek bir alan üzerine yönel, sevdiğin, ilgilendiğin; paylaşırkende kendini geliştirebileceğin birşeyler hakkında yaz. para kazanmasan bile geçirdiğin zaman boşa gitmiş olmaz. aksine öğrendiklerinde sana kar kalır; bunlar işine yarar ilerde.
bu benim tavsiyemdir; forum falan açma. yazık... o kadar çok açılmış, bir yerden sonra kapanan forum var ki, aklin hayalin durur.
küçük düşünme, iyi şanslar.