Çeviriciye Sokup Cıkardim
ince ayarlarinida sen yaparsan olur.
Flaş eTicaret v2 yardım dosyası.
Bu çok güzel bir e-ticaret apllication. Bir sepetinize eklemek ve fonksiyonu kontrol ve alt ürün kategorileri herhangi sayıda destek sahiptir.
Bu versiyonda yönetim panelinde eklenir.
Yeni özellikler
Ile Admininstrator paneli:
Yönetici giriş
Yeni ürün kategorisi
Kaldır ürün kategorisi
Yeni ürün
Kaldır ürün
Yeni yönetici
Kaldır yönetici
Görüntüle / bekleyen sipariş silin.
Daha verimli ActionScript.
Bildirim zaman sepeti bir ürünü ekleyin.
Sahnede Logo konteyner.
Kod birkaç hata Sabit.
Ürün bilgileri kaydırma işlevi eklendi.
Magazalar bekleyen siparişleri daha kolay işlem için bir xml tüm düzeni.
Koşullar
Php-Mysql Server (müşteri bilgileri saklamak için).
Kurulumu
İlk adım: Aç Bağlantılar / databaseConnection.php ve cheange sizinki ile aşağıdaki satırları.
$ hostname_mySqlConnection = "localhost";
$ database_mySqlConnection = "test";
$ username_mySqlConnection = "root";
$ password_mySqlConnection = "";
genellikle bu değerlerin bir test sunucusu (gibi olan ücretsiz wamp de aynıdır!)
PhpMyAdmin kullanmak (
http://localhost/phpmyadmin/ olarak) veya bulabilirsiniz benzer bir araç, şu adımları izleyin
İkinci adım: Bir veritabanı oluşturma ecommercedatabase adı
Üçüncü adım: Gönderen phpMyAdmin ithalat gidip database.sql tarayın. Hangi yöneticileri kullanıcı adı saklayacak 3 masaları / şifreler, kullanıcı bilgileri ve kullanıcıların kullanıcı adı / şifreleri oluşturduk. Bir yönetici kullanıcı adı ile oluşturulan varsayılan: admin ve Parola: admin ve kullanıcı adı: Demo şifre ile bir kullanıcı: Demo
Artık gitmek için hazır. Aç yönetim paneli (
www.yoursite.com / admin / admin.html) ve ürünler, ürün kategorileri ve ekleyin (yeni bir yönetim oluşturmak ve standart bir silmek hatırlayın)
Başka soru e-posta yoluyla bana ulaşın * için. Sana yardım etmek memnun olacaktır.
Örtmek eklemek için ürün ve ürün kategorisini kaldırmak yönetim paneli kullanımı, doğrudan XML dosyalarını düzenleyebilirsiniz istemiyorum.
İlk olarak mainConstructor.xml dosyasını değiştirmek zorunda.
1. resim 1 (mainConstructor.xml dosyası)
Bu mainConstructor.xml dosya uygulamanın Oluşturucu'da olduğunu. Bu menü ve bağlantı etiketleri tutar.
İkinci satırda bu dize bulabilirsiniz: <products numCollumns = "6" para = "euro">
numCollumns uygulamayı gösterir ve para birimi ürünleri ve horrizontal numarası kullanmak istediğiniz para işareti. Eğer kayıt $ veya klasik Euro giriş için bu şekilde yaşamak istiyorum USD euroluk değiştirin.
3. satırda bir ürün kategorisi represends. Etiket uygulamasında menü ve verileri bir etikettir bu kategorideki tüm ürünler bulunduğu dosyadır.
Eğer sadece veri özniteliği ve satır 6 yapı ve 7 tam olarak aynı satırda 3,4,9,10 ile kullanmak silmek bir alt kategori istiyorum
Sonuç olarak bu xml dosyası 1 alt kategoride 5 ürün kategorileri oluşturur:
Masaüstü PC
Notebook
Monitörler
TFT 15''- 17''
TFT 20''+
Yazıcılar
Çevre
Şimdi, tüm bu kategorilerden her xml dosyası oluşturmak için tüm kategoriler ve alt ve zaman oluşturduk.
Bir kategori Masaüstü Pc yarattık ve (<product label="Desktop pc" veri ="desktop.xml"> </ Ürün>) adını desktop.xml bir xml dosyasında sağlanan varsayalım
2. Resim 2 (desktop.xml dosyası)
Kod Bu satırları DesktopPc bir ürün tüm ayrıntılarını kategori vardır
Kodu: Ürün Kodu ürününüzün
etiket: Ürün etiketi
Model: Model Ürün
imageThumbnail: Ürünün bir küçük resim
imagePreview: Ürünün Önizleme görüntüsü
açıklaması: Ürün kısa bir açıklama
Hat 10/14 ürünün ayrıntıları, VGA kart gibi, varsayılan olarak işlemci türü vb 5 bunların ancak özgü Eğer daha eklemek istiyoruz. Sadece yapıştırın kopyası
<detay etiket ="......................." Detaylar = "............................................. .. ... "> </ detay>
Sadece alt uygulama üst bu betiği baskı bu ayrıntıları hatırlıyorum. Eğer, yongatakımının önce işlemci türü istiyorum 1. ve cpu 2. yongatakımının koy. Umarım fikrim var.
Tüm şimdi yapmak için her ürün için bu adımları tekrarlayın ve bir hazır eshop ile sona erecek bir