Fatih35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bak kardeşim senide şu şekilde yanıtlayayım sen burada her konuya elinden geldiğince cevaplar yazmaya çalışıyorsun bunun için saol güzel bişey insanlara yardımcı olmak yada olmaya çalışmak ben balık falan bilmem bilgimde fazla yok çat pat bişeler yapabiliyorum hepsi bu sen nekadar çok bilirsen bil bilmediklerin vardır birilerine bişey sorduğun zaman sizin davrandığınız gibi bir davranışla karşılaşırsan nasıl düşünürdün acaba yani benim yerimde olarak anlatabildimmi her insan herşeyden anlayamaz yada en azından çabucak anlayamaz anlasa zaten bukadarda soru sormaz .
önemi olan anlamak degil ki anlamak için çaba vermek ve araştırmak ögrenmek ve daha çok ögrenmek burdan geçiyor. bahsettiğin konu mesela video ders hazirlayacim konu listesinde duruyor. eğerki yapmis olsaydim ona link verirdim

ama hiç birşey bilmiyor olsam sen bana cevap olarak

stipslashes
addslashes
htmlspecialchars

desene google bir girer merak eder ararim. bunlar neymiş ne işe yariyormuş diye. Bulduğum tüm örnekleri denerim. sonra aklımda yıldız çakıyorsa zaten uygulamış olurum. gelirim birde teşekkür ederim söylediginiz bir kelime bile yetti derim.

yine yapamazsam arkadaşlar şunlari şunlarida buldum ama şunlarda şunları hala anlamış degilim derim

sonuçta burasi call center, yada bireysel destek hattı degil. direk sorunun çözümünden çok herkes yol göstermeye calisiyor.

kimse anasının karnında ögrenmiyor ki bunlari. o söylenen 3 kelimeyi senelerce ögrenemedim ben. gerekliliginin bile farkında degildim. bundan on sene öncede senin gibi sorduğunda şunlari şunlari yap diyen kimse yoktu.

ondan biraz daha gayret ederseniz kimsenin sizle bir problemi yok zaten olamazda. zaten kimse kimseyi aşağılamaya calismiyorda.

sadece biraz daha araştırmaniz herkesi birilerinden beklememeniz birde böyle bir beklenti içerisindeyseniz bunun bedelini ödeyerek konuya yaklaşmanız lazım

lafı bence daha fazla uzatip kimsenin kimseyi kirmasinada gerek yok