yapman gereken , dersi derste dinle, eve geldiğinde sadece sayısal derslerin tekrarını yap sözel derslerle başını yorma ,sözel dersler ezbere dayandığı için kalıcı deildir, ama sayısal dersler kalıcıdır. eğer sayısalda ipin ucunu kaçırırsan bir daha zor yakalarsın ama sözelde öyle deildir, istediğin zaman oturup hepsini okuyarak aklına sokabilirsin.
yani eğer tekrar yapacaksan zamanını sayısal derslere ayır. bir kere konuyu gözden geçir , konu hakkında çözülmüş test örneklerini gözden geçir, bu kısım önemli olduğu için tekrar söyliyeyim konuyu tekrardan çok konu hakkında çözülmüş farklı örneklerin çözümüne bak ve aklına sok.
daha sonrada bol bol test çöz.
başarılar...
--------------
Öncelikle konuma yazılan yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Tüm yorumları sonuna kadar okudum. Sonunda anladım ki programdan hayır gelmez
En iyisi günde adam akıllı ortalama 1saat ve üstü çalışırsam sınavları kolaylıkla geçebilirim

---
Arkadaşlar; İngilizcem 0 geldi. İngilizceyi nasıl çalışsam geçerli notlar alırım

İngilizcemi 2. Dönem En az 4 yapmak istiyorum
İngilizce dersi akılda kalması için nasıl çalışılır, fikirlerinizi bekliyorum ?
ingilizce zor bir ders deil yapman gereken cümle yapılarını ezberlemek, yani nesne , özne,fiil bunların yerine iyi ezberle gerisi gelir.