Dr.Wave adına yazıyorum.Bir nedenden dolayı foruma giremiyor.
Merhaba
Konuyu Gökhan söyledi ve söyler söylemez özür ile beraber mesajımı editlemiştim. Hatta bir sorun oluştu ve bir kaç kez gönder e bastım fakat ilk cümleyi almış nedense anlam veremedim.
Konuyu anlar anlamaz mesajı düzeltip birdaha bakmadım konuya tekrar üste çıkana kadar ve gördüm ki dediğim gibi tam editlenmemiş. Üzerinizden prim yapma gibi bir niyetim vb yok,durduk yere
böyle bir sebep de olamaz zaten. Şu an yazdığınız yazıları haklı buluyor hak veriyorum.
Fakat bana da hak vermeniz gereken bir konu varki ; direkt link verdiğiniz için referansda bulunan bizim çalışma oluyor ve ben bunu görünce ne çalışanımın ne de kendimin hakkını kralı gelse yedirmem
yada laf ettirmem yada üzerimizden sizin tabirinizle prim yapmasına izin vermem. O anki sinirle yazdığım zaten ufak bir yazı bu kadar celallenecek birşeyin de olmadığını tekrar tekrar okuyunca
farkedeceksiniz.
"Eğer benle hesabın varsa delikanlı gibi gel de bana özelden sor önce. "
- Allah aşkına sizle ne hesabım olabilir. Benim çalışanım ve de benim emeğimi hakketmeden prim yapan tüm insanlarla hesabım vardır. Bunu size demiyorum çünkü bu durum o okumadan hunharca alıntı yaptığınız
mesajımda yazdığım gibi yanlış anlaşılmadan ibarettir.
"Ayrıca dr.wave ettiğin küfrü aynen sana iade ediyor akabinde de bugün hakkında yasal işlem başlatmak üzere dilekçe veriyorum.
Bana kimse küfür edemez edenin de (bu forumda iki kişi bunu gördü) senin de hakkından geleceğim."
Tabi T.C. Anayasası'na göre şikayette bulunma hakkınız var bunu engellemiyorum,sadece durumu izah ediyorum."Fuck" için özür dilerim. Mesajları geri alabiliyorsunuz fakat rep'leri geri alamıyorsunuz ne yazıkki forumlarda.
Bunun için üyeliğim ile girer girmez + olarak dönüş yapacağım size. Ve ben forumdaki diğer 2kişi yada sizin gördüğünüz diğer kişilere benzemem bunu da belirtmek isterim , ne tehdit yerim,ne hakkımı yediririm. Yanlış anlaşılma
yazarım ama hala anlamadıysanız özrümü de dilerim.
İşime 3 kuruşluk dediğiniz için ben de size suç duyurusunda bulunabilirim. Ama yine birden celallenmenize veriyor göz ardı bırakıyorum çünkü haklısınız, ama haklıyken tam okuamdan ve anlamadan haksız duruma düşeceksiniz.
Benim 3 kuruşluk işim var ise şu lafı etmeden de geçemeyeceğim sizin işleriniz de 1 kuruşluktur.Fakat şu an yanlış anlaşılmadan ötürü doğan sinirinizle bu saçma hakareti yazdığınızı düşünerek lafımı size demiyorum.
"az delikanlı olaydın da bunları yüzüme ya da özel mesajla söyleseydin bu kadar gam yemezdim...."
Benim delikanlılığımı siz bu forum üzerinden, klavyede yazarak sorgulayamazsınız. Forumda saçma sapan hatalar oluyor bazen ve bende çok sık olan özel mesaj göndermeme sorunu oluşmakta...Bunun için özel mesaj atamadım.
Şu an siz nasıl anlamadan araştırmadan cellanip mesaj yazdıysanız bende o an yazdım. Gördünüz mü herşeyin bir nedeni var

Yeter ki yanlış anlaşılmalar , yanlış anlaşılmasın.Gerçi belki mesaj attınız ama üye girişi yapamıyorum şu an.
Haa sizi ayrıca merak etmiyorum, fakat siz merak ediyorsunuz. Bu ülkedeki tüm adliyelere, başsavcılara ve emniyet mensuplarına beni tc kimlik numaram ile sorabilirsiniz.
Sonuç şudur ki ; mesajımda da yazdığım gibi o tema webkale takma isimli arkadaşa ait değildir. Şu an yayına olan tema bizim olup , tüm bu saçmalıklar yanlış anlaşılmadan ibarettir.
Messenger e eklemiştim direkt buraya yazmamı istemiyorsunuz madem fakat online değildiniz.
Hakaretim için özür dilerim , hakaretleriniz için teesüf ederim... Bu arada yine suç duyurusunda bulunacaksanız bu işlerde isim adres bulma vb rahat 2 hafta sürüyor..Siz bana özelden (telefon vb) ulaşınız ben avukata telefonu vereyim, o direkt adresimi ve
savunmamı versin o size detayları anlatacaktır. İşlemleri daha kolaylaştıralım. Bir sonuç çıkmayacak ama hem buna hakkınız var , hem de benim savunma vermeye

Ama kimseye artistlenmeye hakkımız yok.
Bu yazıyı yayınlayan Ufuk Gedik'e ayrıca teşekkürler.
Herkese iyi çalışmalar.
Ali YILMAZ
Hösttt kardeşim sonradan editle falan filanla benim üzerimden laf etme. Terbiyesizlik de etme. Üç kuruşluk işinle de üzerimden prim yapma terbiyesiz adam. Bir de bana rep adı altında küfür etmişsin . sen ne aşağılık adammışsın. delikanlı adama yakışır mı rep adı altında küfür etmek. yazık yazık.
evet hostpaketin ilk tasarımı tamamen bana aitti. eski tema üzerinde de çalışılmamış tamamen yenidne yapılmıştır.
Saçma saçma konuşup üzerimden prim yapma.
Eğer benle hesabın varsa delikanlı gibi gel de bana özelden sor önce.
şimdi seni şikayet ediyorum...