burada bi teklif sunulmuş sitenizin dmoz tarafından kabul edilecek şartları yeri getirmesini sağlarım demiş ve buna bir fiyat biçmiş; falance içerik kaldırılıcak, şunlar eklenicek çeşitli düzenlemeler ardından başvurunuzu yapıcağım demiş daha önceden bu konuda tecrübeside var heraldeki yaptıklarından sonra dmoza kabul edileceğinizi ön görerek 400 lira isterim bunların karşılığında demiş.

nasıl ki seo için yüzlerce lira ödüyorsunuz (size değil genel kitle için söyledim bunu) bunun içinde verilebilir bu meblağ, bence farklı düşünmüşsünüz siz editörlere para yedirilip sitenizin kayırtılıcağını varsaymışsınız ama ben farklı yorumladım size atılan maili.

ama şöyle bir nokta var nasıl dmoza bu şekilde eklenmek etik değilse seo adı altında backlink kasarak, pagerank değerleri yüksek sitelerden backlink kiralayarak, spam içerik kullanarak yukarlara çıkmakta hiç etik değildir bunun yerine vaktinizi sitenizin değerine katkıda bulunacak özgün içerik ve projelere vakit ve nakit ayırsanız çok daha dürüst ve hoş olur.